dinsdag 25 mei 2010

Babykaartje.


Met het mooie papier van Eline Pellinkhof deze babykaart gemaakt. De stempel is van de pixie cottage. Vind het zo'n mooie stempel. En ik moet natuurlijk blijven oefenen met distressinkt. Enkele berichtjes terug dezelfde stempel en kleuren gebruikt. Het inkleuren van deze afdruk is al een stuk beter gelukt. Het is wel een beetje een scheve vergelijking want toen had ik ander papier gebruikt en aquarelpapier werkt veel beter in combinatie met distressinkt. Verder weinig poespas op de kaart omdat ik de stempel en het papier samen gewoon genoeg vind.

zondag 23 mei 2010

workshop gevolgd bij Angelique.


Gisteren samen met Adrina naar Angelique geweest om de workshop inkleuren met distressinkt te volgen. We hebben dit boekje gemaakt waarin we alle kleuren overzichtelijk in hebben staan en allerlei handige tips uitgeoefend met verschillende technieken.( alles met 1 kleur of juist met meerdere kleuren over elkaar heen) Was erg leuk om te doen. Ik heb nog nooit zo lang achter elkaar gekleurd en ik had tegen Adrina gezegd op de terug weg dat ik die dag niet meer ging kleuren maar gisterenavond toch nog de voorkant van het boekje gekleurd en vanmorgen verder afgewerk. Hij is iets anders geworden dan het voorbeeld van Angelique. Het was erg leuk en de moeite waard om vanuit Zeeland naar Brabant te komen.
Het blog van Angelique heet www.mijnkaartenhoekje.blogspot.com
Ik heb er veel van opgestoken.

vrijdag 21 mei 2010

Inspiratieloos


Met veel pijn en moeite dit kaartje gemaakt. Er komt werkelijk niets uit mijn handen.
Met een kast vol mooi papier en allerlei leuke ponsen en andere leuke matrialen lukt het maar niet om nog wat te scrappen. Ik wilde deze week nog wat foto's scrappen maar zelfs dat is niet gelukt. Ik ben het gewoon even kwijt.
Dit kaartje gemaakt met een paperpad van basic grey. Het kikkertje is een stempeltje van Penny Black uit een setje superleuke kikkertjes. Bloemetjespons is van fiskars en toch ben ik er weer niet tevreden over. Hopelijk komt de inspiratie snel weer terug.

zaterdag 15 mei 2010

Mannenkaartjes.



Eindelijk weer eens een berichtje. Als het voorjaar wordt heb ik weer zo veel andere dingen dat het bloggen er een beetje bij in schiet. Deze keer 2 mannenkaarten. De beterschapskaart was voor een zieke collega waar het inmiddels gelukkig weer een stuk beter mee gaat. De andere kaart is voor mijn zwager die morgen jarig is maar niet thuis is op zijn verjaardag. Voor mijn verjaardag had ik het mooie papierblok van graphic 45 gekregen met de mooie naam a proper gentleman. Echt leuk mannenpapier. Mijn zwager heeft een oldtimer en er zat ook genoeg papier bij met dit thema maar het lukte niet om hier een kaart mee te maken dus is het heel iets anders geworden. Het postcard kaartje uitgeprint van internet en er wat op gestempeld. Verder de man uitgeknipt uit het papier van graphic 45 en de bloem heb ik gekregen van Anette. Alleen was het hart een gehaakt bloemetje en dat heb ik vervangen. Waarom een bloem op deze kaart? Mijn zwager is bloemist dus dat past bij hem. De brad in het midden maakt hem toch een beetje stoer.

zaterdag 8 mei 2010

Een berichtje uit de polder.


Ons dak is bijna klaar. De bouwvakkers hopen woensdag voor hemelvaart de boel af te ronden. Het is erg mooi geworden vinden we zelf. Vandaag wordt ons nichtje 20 jaar dus heb ik eindelijk weer eens wat creatiefs gedaan. De achtergrond heb ik door de cuttlebug gehaald. De roosjes heb ik 2 weken geleden voor mijn verjaardag gekregen van mijn oudste zoon. De jongste had de sterren voor mij gekocht. Verder nog mooi papier van ze gekregen en glimmermist. Ze waren allebei hier op het dorp om een kado voor mij geweest en de oudste was onder de indruk dat er zo veel op dit gebied is.

De vlindertjes van MS en de grote vlinder is een stempel van Eline Pellinkhof. Verder heb ik het meisje gekleurd met derwent.