vrijdag 28 januari 2011

Jack and Jill


Met dezelfde paperpad als in het berichtje hieronder heb ik deze kaart gemaakt.
De schets is er een van create4fun en ik vond hem erg leuk dus.
Tilda is ingekleurd met distressinkt en de grote bloem is met de cricut gemaakt. De kleine bloemetjes komen uit eigen vooraad.
Paperpad heet Jack and Jill en het is zo'n mooi papier.

woensdag 26 januari 2011

kaartje voor het challengeblog van Mariannedesign.


Op de valreep nog dit kaartje gemaakt voor de challenge van Marianne design. Vandaag is de laatste dag dat je kunt inzenden. Het papierblokje dat je kunt winnen vind ik erg mooi dus wil ik graag meedoen. De beterschapskaartjes waren op dus de keuze was gauw gemaakt. De opkikkers van Eline blijf ik geweldig leuk vinden. Het papier is een blokje met de leuke naam Jack and Jill wat ik bij ons op het dorp heb gekocht. Erg leuk papier wat ik bewerkt heb met distressinkt (brushed corduroy) De bloemen zijn hier ook mee bewerkt.

zaterdag 22 januari 2011

challenge bij duymelotdesign


Voor de challenge bij Duymelot heb ik deze kaart gemaakt. Je moest de schets volgen en de kleuren bruin en blauw. Verder moest er iets van magnolia op staan.
De restjes van dit papier lagen nog op tafel van het waxinehouderdoosje in het berichtje hieronder dus dat kon ik mooi gebruiken hiervoor.
Het afdrukje is ingekleurd met derwent en het bontrandje is flowersoft. De opengewerkte bloemen heb ik met de cricut gemaakt. Het tekstje heb ik misschien iets te klein uitgeprint en komt bij Femke vandaan. Erg toepasselijke tekst. Verder geen frutsels toegepast omdat het mooie papier al druk genoeg is.

zondag 16 januari 2011

Doosje met waxinelichtjes.


Afgelopen maand heb ik deze doosjes op verschillende blogs langs zien komen en vond ze erg leuk. Dus de tutorial uitgeprint en aan de slag gegaan. Het is voor een kennis die deze week jarig is maar haar verjaardag niet viert. Voor haar heb ik dit gemaakt. Is weer eens iets anders dan een kaart. Nadeel is dat je het niet zo makkelijk kan versturen maar ik breng het gewoon even langs.
Het supermooie papier is van kaiserkraft en komt uit de 0,50 cent bak bij srap and more.
Doordat het supermooi maar ook druk is heb ik er niet te veel frutsels meer op gedaan.
Het stempelafdrukje is weer ingekleurd met derwent en daarna de randjes met distressinkt bewerkt (victorian velvet) Twijfelde tussen blauw en roze maar achteraf baal ik dan weer dat ik toch niet voor blauw heb gekozen maar ja het kan er meer door.

vrijdag 14 januari 2011

Heel iets anders.


Ik heb een paar digi's aangeschaft van Kenny K. Het is weer eens heel wat anders. En daar was ik even aan toe. Wilde gelijk met de challenge meedoen maar ik kwam eigenlijk een beetje in tijdnood. Toen de kaart eindelijk af was, werd het al donker dus de kwaliteit van de foto is ook niet super.
Het papier is van Eline. Erg toepasselijk met die hartjes. Ingekleurd met derwent. Op hun blog willen ze iets zomers zien. Ik weet niet of dit zomers genoeg is???
Het hart uitgesneden met de cricut en daarna met craftpapier nog een keertje in shadow.De letters you en het hartje erboven zijn ook met de cricut gesneden.
De randjes van het kraftpapier zijn bewerkt met distressinkt aged mahoney. Het kleuren was ik wel tevreden over maar toen heb ik met distressinkt nog een achtergrond gemaakt en dat vind ik toch een beetje tegenvallen.

This week challenge by KennyK is love you. So I downloaded some digi's and made this card with it. The heart and love you are made by the circut.

zaterdag 8 januari 2011

Alles mag bij de derwentchallenge.


Met dit kaartje wil ik meedoen aan de derwentchallenge. Ik heb een oude schets gebruikt van hobbystempels. Het papier is van cosmo cricket. Het stempeltje van Tina Wenke. Het lijkt misschien dat ik het kopje niet heb ingekleurd maar ik heb het wel gekleurd maar heel licht omdat ik het anders nogal druk vond worden met de kleuren. Bloemetje heb ik gemaakt met de cricut en het roosje komt uit mijn voorraad. De takjes zijn een crealies mal.
Ik zit naar dit berichtje te kijken en ineens zie ik dat ik het steeltje van het bloemetje heb vergeten te kleuren. Dat ga ik natuurlijk nog even doen alleen ga ik deze foto lekker laten staan.