vrijdag 29 april 2011

Je t'adore


Voor mijn verjaardag had ik een kreabon gehad die ik bij ons op het dorp kon verzilveren. Dat is geen probleem natuurlijk. Ze hadden daar de mooie papierlijn
je t'adore van making memories. Daarmee heb ik dit kaartje gemaakt. Eindelijk is er weer eens iets uit mijn handen gekomen. April was wat dat betreft niet zo'n produktieve maand. Door het lekkere weer, het werk in de tuin en op het bedrijf is er niet zo veel van gekomen om nog leuke dingen te maken.

maandag 25 april 2011

Verjaardagskado.


Goedemorgen allemaal,
Gisteren ben ik 45 geworden en ze hebben me lekker verwend. Die mannen van me.
Zaterdagmiddag zijn deze stoere rammetjes bezorgd. We hadden altijd een weitje met geitjes maar het laatste geitje was 1,5 jaar geleden gestorven van ouderdom. Eerst wilden we het weitje leeg laten. Maar het gras groeit daar ook erg hard en een natuurlijke grasmaaier is toch wel makkelijk. Dus nu hebben we schaapjes. Ze zijn een stuk kleiner dan een gewoon schaap en we hebben ze rambo en mambo genoemd. Dat blijkt een goede keuze want ze kunnen niet zonder elkaar maar ze houden ook wel van een krachtmeting en rammen er af en toe flink op los met die hoorns. Ze zijn overigens supermakkelijk en eten uit je hand.
Verder heb ik een hele mooie bos roze rozen gehad en uiteraard knutselspulllen. De jongens hadden een kreakadobon voor me gehaald op het dorp. Dus kan ik a.s week nog wat leuks uit gaan zoeken en ik heb ook nog hele mooie rozen stempels gekregen. En de designruler van Tim Holtz heb ik ook nog gekregen en die stond hoog op mijn verlanglijstje. Kortom ik ben super verwend. Gisterenmiddag en avond visite gehad en vandaag gaan we er lekker op uit. Wat weet ik nog niet maar dat onstaat spontaan met dit mooi weer. Geniet er nog van zou ik zeggen.
Groetjes van Yvonne.

zondag 17 april 2011

Vintage.


Vanmorgen dit kaartje gemaakt in vintage-stijl. Ik vind dit toch ook altijd wel erg leuk om te doen. Lekker kliederen langs de randjes met distressinkt en uiteraard is het afdrukje ook ingekleurd met distressinkt. Papier is van Bo Bunny (kitchen spice rosemary) Voor mijn doen heb ik het nogal druk gemaakt aan de onderkant. Kant en bloemetjes met takjes. Maar het past wel goed bij deze stijl.

donderdag 14 april 2011

Geboortekaartje voor het derwent blog.


Ik zie dat het al weer 2 weken geleden is dat ik iets heb geplaats. Met het mooie weer heb ik de afgelopen weken bijna niet geknutseld. Het is namelijk het eerste kaartje wat ik heb gemaakt in april. Heb ook weinig achter de computer gezeten dus ben ik ook niet veel bij jullie langs geweest om jullie creaties te bewonderen.
Het kaartje wat ik heb gemaakt is voor het derwent challengeblog. Daar willen ze een geboortekaartje zien. Met de mooie stempel van de pixiecottage moet dat lukken toch?
Het papier is van october afternoon en heet thrift shop en de bloem is zelfgemaakt door Anette waar ik vorig jaar haar verjaardagscandy had gewonnen.(allemaal bloemetjes) Ik vind het een prachtige bloem. De blaadjes heb ik uitgesneden met de cricut.

vrijdag 1 april 2011

Kaartje voor onze jongste zoon.


Vandaag eens een heel ander kaartje dan jullie van mij gewend zijn. Gisterenavond dit kaartje nog gemaakt voor onze jongste zoon die vandaag 19 jaar wordt. Nee het is geen 1 april grapje. Omdat ik eigenlijk weinig mannen/jongens stempels bezit heb ik de kaart gemaakt met behulp van de cricut en cuttlebug. De sterren gemaakt met de cricut en het kraftpapier door de cuttlebug gehaald met mijn sterrenmal die ik vorig jaar van mijn zoons voor mijn verjaardag heb gekregen. Lekker bewerkt met distrssinkt tea dye en dat geeft toch altijd een leuk effect. Het papier is een echt mannenpapierblokje van graphic 45 en heet a proper gentlemen. Nou er zit werkelijk niet een vrouwelijk papiertje tussen hoor. Dus uitermate geschikt. Tekststempeltjes zijn het enige wat ik aan stempels heb gebruikt en toen ik de naam van mijn zoon erop stempelde had ik er eigenlijk al spijt van.