vrijdag 28 oktober 2011

Tijd om weer eens mee te doen aan een challenge

Afgelopen maandag viel o.a dit schatje op de deurmat. Ik zag een leuke schets op de Dutch magnolia lovers. Als extra moest er een tag op je kaart. Ik heb de challenge gecombineerd met Tomic. Hier spelen ze bingo. Dat had ik nog nooit gedaan. Ik heb voor de diagonale lijn gekozen van metal embellishment, use lace en use a magnolia doohickey die.
Deze zitten allemaal aan de tag verwerkt.Ik heb gekleurd met distressinkt en dat viel niet mee. Het was echt al maanden geleden dat ik het had gedaan. Ben niet helemaal tevreden maar ik moet zeker weer wat meer gaan oefenen. Het papier is een paperpad van de action met supermooie papiertjes met glitters. De mal is van Nellie Snellen en heb ik hier op het dorp gekocht tijdens het 10-jarig bestaan. Lint komt ook van de kreahoek vandaan en het metalen sterretje zou ik echt niet meer weten. Mijn eerste kerstkaartje van het jaar is een feit.

zondag 16 oktober 2011

Kenny K digistamp.


Ik zie dat het al bijna 3 weken geleden is dat ik wat geplaatst heb. Had ook niets te laten zien. Maar de dochter van mijn vriendin is dinsdag jarig en een echte tennisfanaat. Dus heb ik deze digi aangeschaft en natuurlijk een kaartje gemaakt. Ingekleurd met derwent. Papier is van basic grey. Niet te veel frutsels want daar houd ze niet van. Bloemetje gemaakt met de cricut in 3 verschillende maten. En het tekstje is van TLC.
Eind deze week gaan eindelijk onze appels klaar. Dus hoop ik vanaf de 24-ste meer tijd te krijgen om lekker kerstkaartjes te gaan maken. Ik heb deze week 2 magnoliaatjes gekocht van de nieuwe kerstserie. Hopelijk komen deze begin deze week binnen. Zodat ik er volgende week mee aan de slag kan. Daar heb ik echt zin in en dan hoop ik ook weer wat vaker bij jullie langs te komen om al dat moois te bewonderen.
Groetjes van Yvonne.