dinsdag 29 november 2011

Verjaardagskaartje.


Vandaag is mijn schoonmoeder jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt. Lekker wit, het plaatje is afkomstig van internet en heb ik op hetzelfde papier uitgeprint. Verder nog takjes van crealies en een magnoliabloem + roosje. De mal rond de vogeltjes is mijn nieuwste aanwinst van mariannedesign. Mijn zoon heeft deze voor mij meegenomen uit Heerlen, daar zit een leuke webshop genaamd luzifi.com
Zij geeft tot morgen 16.00 10% korting op alles in de webwinkel uitgezonderd de preorders. De pre orders zijn momenteel memory box dies. Wat zijn die leuk en erg aangenaam geprijsd. Het is maar een kleine webwinkel dus de voorraad is beperkt.De mal rond het vogeltje was de laatste. Genoeg reclame gemaakt ( heb geen aandelen hoor ha ha) Ben benieuwd of ze mijn kaartje leuk vind, ik ga zodadelijk op verjaardagsvisite want mijn schoonmoeder wordt 84 jaar.

maandag 21 november 2011

Geklieder met gesso.


Met deze kaart wil ik meedoen met de dutch magnoliachickies. Een kerstkaart met een magnoliaatje erop. Dat is niet zo moeilijk maar ik heb hem wat minder strak gemaakt dan jullie van mij gewend zijn. Het idee komt uit de magnoliaink van vorig jaar. Daarin stond een tag met dit magnoliaatje en een achtergrond van huisjes. Ik had nog een stempelsetje van het kruitvat liggen met huisjes en heb deze op zwart cardstock gestempeld met versamark. Daarna geembosd met wit embossingpoeder en dit geeft toch wel een erg leuk effect. Toch weer een strak randje met de naaimachine genaaid en het afdrukje met derwent ingekleurd. Verder nog wat kerstboompjes van Marianne design en tot slot heb ik de zwarte basiskaart bewerkt met gesso. Ik vind het zelf wel een leuk effect hebben maar manlief zag de kaart staan en vond het maar een hoop geklieder. Grappig ik denk dat je er van houd of niet. Maar gelukkig smaken verschillen. Ik vind het wel en sneeuweffect hebben. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

maandag 14 november 2011

Tilda met kaarsje.


Dit kaartje heb ik zaterdagmiddag ook nog gemaakt. Weer lekker met de derwents aan de slag gegaan en het papier is van sei. Had ik laatst op het dorp gekocht toen het 10-jarig bestaan werd gevierd. Ook weer erg mooi papier. Verder had ik de mal van Nellie Snellen daar gekocht en die heb ik ook op dit kaartje verwerkt. Ik heb het uitgestansde rondje op een taartkleedje geplakt voor een leuk effect. Het was de bedoeling dat Tilda in het midden kwam te zitten maar doordat ik de bloem eerst bevestigd had heb ik Tilda een beetje opgeschoven maar achteraf had ik haar liever centraal gehad maar ja ze zit permanent vast zal ik maar zeggen.
Ik wil jullie nog bedanken voor het meedenken van het beertje bij het vorige berichtje.
Jullie denken ook dat het een oortje is en ik heb het inmiddels bruin gekleurd.

zaterdag 12 november 2011

Kerstbeertje.


Ik heb mezelf vanmiddag verwend met een middagje creatief. Lekker de derwents weer eens uit de kast gehaald met dit als resultaat. Het papier is een oude serie van basic grey genaamd wassail. Zeker al enkele jaren oud. Maar de restjes moeten ook op en het blijft mooi papier vind ik. Het mutsje en de pompoen heb ik met flowersoft bewerkt. Alleen naast de bontrand zit nog eeen witte ruimte. Deze heb ik nog kaal gelaten want ik weet niet goed wat ik er mee aan moet.Is dit nu het oor van het beertje? Heeft iemand nog een tip. Verder heb ik geen embelishments toegevoegd want ik vond hem al druk genoeg.
Groetjes van Yvonne.

woensdag 2 november 2011

Nog een magnoliaatje.


Dit was het andere stempelje wat op de deurmat gevallen was. Ze zijn zo leuk dat ik het moeilijk kiezen vond. Op het challengeblog van the dutch magnolia chickies mag je een kaart maken met je favoriete magnoliastempel. Ik denk dat dit toch wel een favoriet is want ik heb deze en Tilda met het kaarsje gekozen uit heel de nieuwe serie en er zullen vast nog veel meer kaartjes volgen met dit stempeltje.. Ik heb weer gekleurd met distressinkt en deze keer is het me beter afgegaan dan het vorige kaartje.Met het inkleuren heb ik me wel laten inspireren door het blog van Camilla.( een scandinavisch blog) Ik moet gewoon meer oefenen. Eigenlijk is het een simpel kaartje. Majadesign papier en 2 magnoliadoohickeys. De boel een beetje gepoetst met distressinkt en klaar is kees. Het ticket is afkomstig van Femke. Zij heeft vorig jaar een heleboel gratis leuke tickets op haar blog geplaats.