maandag 24 december 2012

Fijne kerstdagen.

Graag wil ik iedereen die wel eens langskomt op mijn blog fijne feestdagen wensen. Dit is mijn laatste kerstkaartje. Heb er niet zo veel gemaakt dit jaar maar dat komt omdat ik al 3 maanden sukkel met mijn bovenrug/ nek. Ben er nog steeds niet vanaf. Dacht dat het wat beter ging maar sinds zaterdag is het weer pet. Dan lukt het me ook niet te lang achter elkaar om te zitten knutselen. Hopelijk in het nieuwe jaar beter. Geniet van deze dagen met allen die jullie dierbaar zijn. Hartelijke groet van Yvonne.

7 opmerkingen:

  1. Hoi Yvonne, allereerst even zeggen dat het weer een mooi kaartje is. En ten tweede wens ik jou en je familie natuurlijk fantastische kerstdagen en een gelukkig en natuurlijk gezond 2013!

    gr. Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je laatste kerstkaart van dit jaar is een prachtige geworden: ziet er geweldig uit! Wel balen van je rug/nek. Ik hoop voor je dat het snel weer stukken beter goed. Ik wens je gezellige feestdagen en een gezond 2013!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij ook hele fijne feestdagen Yvonne met allen die je lief zijn. Wat vervelend van je nek en bovenrug, ik hoop dat 2013 een beter jaar voor je mag worden. Heb zelf in maart dit jaar een nekhernia gehad en dat is inderdaad niet fijn die pijn, heel veel sterkte meis.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk kaartje, hoop dat het weer wat beter met je rug/nek gaat.

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattige kerstkaart!! Mooi gedaan!
    Heel veel sterkte voor je rug en nek!!
    En de beste wensen voor dit nieuwe jaar!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heey yvonne,

    het is een lief kerstkaartje geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen