donderdag 31 mei 2012

Simpel geboortekaartje.


Dit kaartje heb ik op hemelvaartsdag gemaakt. Het was er nog steeds niet van gekomen om het erop te zetten. Ben momenteel niet veel op het blog te vinden. Veel gewerkt en dan moet er ook nog wel eens wat in huis gebeuren. Dan is 's avonds op de bank hangen heel erg relaxed moet ik zeggen.
Op hemelvaartsdag heb ik zelfs 2 kaartjes gemaakt. De andere zal ik binnenkort ook laten zien. Dit zijn ook de laatste kaartjes die ik heb gemaakt.
Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van Eline Pellinkhof. Zo mooi dat ik er eigenlijk geen bloemen of andere frutsels op heb geplakt. De stempel is ook van Eline en heb ik met distressinkt ingekleurd. Volgens mij is het eigenlijk een meisjes stempel maar ik heb er een jongeskaart van gemaakt.

zaterdag 12 mei 2012

Bingokaart voor TOMIC.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor de TOMIC challenge. Het is bingo en ik heb gekozen voor doohickey, flowers and embossing ( heat or dry) In mijn geval droog geembossed om het even plat te vertalen. Het is al even geleden dat ik een magnoliaatje heb gebruikt op een kaartje. Ik had zo maar zin in een oranje kaart met een magnoliaatje. Ik blijf het schatjes vinden maar ik maak mijn kaarten voor eigen gebruik en ik heb niet zo heel veel personen waarvoor ze geschikt zijn om naar te sturen. ( dat vind ik dan tenminste)
Maar ik heb er wel van genoten om dit kaartje te maken.

dinsdag 8 mei 2012

Voorjaar bij Scrap and more.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor de meimaand challenge van scrap and more. Er moet iets op zitten wat in de webwinkel te koop is. In mijn geval is dat het papier van magnolia (prince and princess serie) verder nog een magnolia doohickey gebruikt (bloemetjes)
Het thema is voorjaar en voor mij staat voorjaar voor bloemen en frisse kleuren. Dit heb ik geprbeerd terug te laten komen in mijn kaart.
Verder heb ik nog een stukje coredinations cardstock gebruikt, wat ik heb geembossd en daarna geschuurd met een stukje schuurpapier voor een leuk effect.
De borderrand is van memory box en vind ik super voor een voorjaarskaart. Het afdrukje is een freebee en heb ik ingekleurd met mijn favoriete derwents. Verder nog een tekstje wat je gratis van het blog van Marianne kunt halen. Linkje van haar blog staat in het berichtje van 14 april hieronder. Zij heeft nog heel veel andere mooie gratis tekstjes. Deze is wel heeeel toepasselijk voor deze kaart.
Ik vond het een feestje om met dit thema aan de slag te gaan. Je kunt er lekker veel kanten mee uit en je eigen invulling er aan geven. Dat heb ik dus ook gedaan.

woensdag 2 mei 2012

Nieuwe nestabilities


Ik zie dat het al weer eventjes is geleden dat ik op mijn blog wat heb geplaatst. Rond deze tijd komt het er niet zo van. Ik kom ook veel minder langs bij jullie. Zit gewoon minder achter de computer. Ben eindelijk weer een beetje aan het werk na een akelig sukkelende winter met mijn gezondheid. Gelukkig gaat het nu weer beter. En er is genoeg te doen op ons bedrijf . Verder is er in mijn tuin ook weer genoeg te doen. Het groeit als kool( ook het onkruid) Maar nu even over de kaart.
Met mijn nieuwe nestabilities floral ovals heb ik deze kaart gemaakt. De klaprozen zijn een freebie van Beccy's place. Dit plaatje staat in een berichtje van 25 april 2011. Het is zeker de moeite waard om haar blog te bezoeken. Mooie digi's en leuke tutorials staan er op.
Ik heb gekleurd met distressinkt en verder het kraft nog een beetje gepoetst. Het achtergrondpapier is van magnolia en verder nog een hoekje plus het tekstje alleen voor jou. Zo vind ik hem wel klaar. Heb nog met lintjes gestoeid maar vond het toch te druk worden. De nestabilitie is opzichzelf al wel druk maar o zo mooi vind ik.