zaterdag 24 november 2012

De creatieve zebra

Tot morgen kun je nog meedoen met de challenge bij de creatieve Zebra. Alles mag als er maar iets van kerst op zit. Dat is momenteel niet zo moeilijk. Ik had dit afdrukje in mijn kerstdoos zitten en dit was op de schoenen na al ingekleurd . Het tekstje met kransje lag ook al uitgestansd tussen mijn kerstvoorraad en het enige wat ik nog moest doen was het inkleuren van de besjes en blaadjes. Dit heb ik met de derwents gedaan en het geeft een leuk effect. Deze digi is een freebee van Inge Harding van enkele jaren geleden. Verder papier van magnolia gebruikt en dit magnoliaatje blijft een schatje.

woensdag 21 november 2012

Alles mag als er maar een knoop op zit.

Bij de dutch magnolia lovers is de challenge alles mag als er maar een knoop op zit. Verder moet er een oud magnoliaatje op zitten. Dit is echt al een oudje en dat heb ik weer eens ingekleurd met distressinkt. Ik pak toch vaker naar mijn oude derwentjes. Alhoewel ik het effect met distressinkt ook erg mooi vindt maar ik beheers de techniek niet zo goed. Maar deze kan er mee door vind ik. Verder gebruik gemaakt van een heleboel verschillende malletjes. 2 x doohickey, 2x Noor-design, 1x memorybox en 1x Marianne design. Dus voor mijn doen zit er echt heeeeel veel op deze kaart. En uiteraard de knoop. Die zorg voor een leuk effect en het feit dat ik met deze challenge mee kan doen.

zondag 11 november 2012

Bloemenmand met tulpen.

Deze mooie stempelafdruk ingekleurd met de derwents. Helaas was het al een beetje te donker om te foto te maken want in het echt is de kaart veel mooier. Ik denk dat ik dit mijn mooiste kaart van het hele jaar vindt. Dus ik ben tevreden. Het afdrukje is afkomstig van Renata. Zij zei dat het zo'n leuke stempel is om in te kleuren en dat ben ik volkomen met haar eens. Zo leuk om te doen. Gelukkig heb ik nog een paar afdrukjes liggen van deze stempel want ik wil hem ook nog in wat andere kleuren maken. Het is een easelkaart geworden en als standaardje heb ik iets van spelbinders gebruikt. Heb hem alleen op zijn kop gebruikt omdat ik dacht dat het dan beter bleef staan. Misschien had het mooier geweest om het toch om te draaien. De mooie blaadjes zijn van Noor-design en vind ik echt geweldig leuk. Papier is van Maja-desgin. Het is al weer enkele weken geleden dat ik iets geplaatst heb maar op de dag dat ik het vorige berichte heb geplaatst hebben de artsen in het ziekenhuis voor het leven van mijn schoonmoeder moeten vechten. In totaal heeft ze 6 dagen in het ziekenhuis gelegen en is helaas overleden. Dit alles is allemaal zo plots en snel gegaan. Daarna de begrafenis dus jullie begrijpen wel dat we 2 hele nare weken achter de rug hebben. En het gemis valt niet mee. Zij was 84 maar niemand wil zijn moeder missen. Dus heeft het knutselen op een laag pitje gestaan.