donderdag 31 januari 2013

Pamper yourself.

Met deze kaart wil ik meedoen met Elke kaart een feestje. Ze willen een doily zien. De stempel is zo leuk. Deze is van Renata en ik heb hem een paar keer af mogen afdrukken. Het papier is afkomstig van Lilian nadat we papier hadden geruild. Nu lijkt het net of ik zelf niets heb maar niets is minder waar. Maar 1x per maand knutselen we een middagje met z'n vieren en dan wordt er wel eens wat gebruikt en in dit geval geruild. Superleuke middagen zijn dit waar ik altijd weer naaruit zie. Binnenkort gaan we zelfs naar doe@ding met z'n vieren. We hebben elkaar echt via deze hobby leren kennen. Zo leuk. Op mijn hartjes kaart in het berichtje hieronder kan vandaag nog gestemd worden. Ga stemmen zou ik zeggen; natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie op mij stemmen maar misschien zien jullie wel een veel mooiere kaart want er zijn er 21 waar je op kunt stemmen. Hier is de link om te stemmen: just a note. Mijn kaart is nr 18 en je moet even naar beneden scrollen daar zie je 21 kaarten staan. Er onder staat het aantal stemmen als je hierop klikt heb je gestemd.

zaterdag 26 januari 2013

Trouwkaart met datum.

Voor ons nichtje heb ik deze trouwkaart gemaakt. Namen erop vind ik een persoonlijk tintje aan een kaart geven en bij Just a Note willen ze een kaart zien met een datum erop dus staat aan de binnenkant de trouwdatum vermeld. Persoonlijker kan het niet. Papier is van Bo Bunnie en heb ik geruild met Lilian. Zij kwam op het idee om papier uit papierblokjes te ruilen. Vaak zitten er van 1 patroon meerdere velletjes in dus zodoende heb ik dit leuke hartjespapier gebruikt. De digi is van Karen Doodles en vind ik zelf zo een leuke trouwafbeelding. Ik ben tevreden. Wat ook nog wel leuk is om te vermelden bij Just a note wordt er gestemd op de mooiste kaart en die wint een prijsje.

vrijdag 25 januari 2013

Kaartje voor EKEF.

Dit kaartje heb ik speciaal voor Renata gemaakt. Zij kan vandaag wel even een opkikkertje gebruiken. Met het kaartje wil ik meedoen met Elke kaart een feestje. Zij willen dat je d.m.v. strookjes je eigen scrappapier maakt. Ik heb mijn strookjes (lees restjes) van de paperpad van basic grey hier voor gebruikt. Deze heb ik op kraft geplakt en verder de kaart aangekleed. Het is een soort landschapje geworden. De boom heb ik gemaakt met kurk wat wel een leuk effect geeft. Verder distressinkt gebruikt en de graspons. Ik hoop dat Renata het een leuke kaart vind.

zaterdag 19 januari 2013

Trots.

Hoi allemaal, als eerste wil ik zeggen dat ik in de top 3 ben beland met mijn kaartje in het berichtje hieronder. Daar ben ik best wel trots op. Er waren 53 deelnemers en het ging niet met random maar ze zijn echt beoordeeld door het DT- team dus dat maakt het nog leuker. Helaas ging de prijs aan me voorbij want de mooiste was het niet maar een terechte winnaar was Berdien die had, vond ik zelf ook, de allermooiste kaart gemaakt. Het kaartje wat ik vandaag voor jullie heb, is al enkele weken geleden ingekleurd met de derwents. Het is mijn eerste kerstkaart van het nieuwe jaar. Op zich bijzonder want meestal begin ik er pas in november mee en afgelopen jaar heb ik er bijna geen gemaakt. Ik ben er niet helemaal tevreden mee want ik heb de randen van het afdrukje gepoetst met tea dye distressinkt en dat valt me eigenlijk tegen maar ik had geen zin om het nog te veranderen het zat bovendien ook nog eens muurvast. Het afdrukje heb ik gekregen. Bedankt hiervoor!!!! Vind dit de mooiste magnolia van de kerstserie.

dinsdag 15 januari 2013

Heel iets anders dan jullie van mij gewend zijn.

Bij the dutch cardlovers hebben ze een leuk sketch. Ik had deze appel al enkele maanden geleden gemaakt en uitgeknipt maar verder nog niets mee gedaan. Deze sketch is er heel geschikt voor. Het papier is van jillibean soup en is zeker al wel een paar jaar oud. De appel heb ik gepoetst met distress inkt en het steeltje ingekleurd. ( het steeltje vind ik wat minder gelukt) verder een skeletblad waar ik ooit in het gulden tijdperk een heel pakje vol van heb gekocht. Deze heb ik met aslan bevestigd. Verder nog twee blaadjes gemaakt met een mal van Marianne design. Tenslotte het tekstje beterschap. Dit is mijn eerste berichtje van het nieuwe jaar. Het wil nog niet zo met mijn bovenrug/ nek dus kan ik weinig knutselen. Ik volg nu cecar therapie en ik mag niet te lang hetzelfde doen dus als ik wil knutselen moet het met de kookwekker. Zitten en liggen is eigenlijk op dit moment het grootste probleem. Ik ben het behoorlijk zat want ik sukkel al vanaf vorig jaar september. Er ligt nog een kaartje wat al af is dus binnenkort zal ik dit ook plaatsen. Tot de volgende keer. Groetjes van Yvonne.