maandag 20 mei 2013

Lilac

Vandaag een simpele verjaardagskaart. Gemaakt met de malletjes van joy en Marianne design. Ik blijf het een schatje vinden. Bij scrapcardchallenge blog willen ze dieren op je kaart zien en bij the ribbon girl moet het in de kleurenpallet van lila zitten. Iedereen weer bedankt voor het langskomen en een fijne pinkstermaandag toegewenst.

vrijdag 17 mei 2013

Vintage kaartje.

Vandaag een vintage kaart. Bij het nieuwe challengeblog voor we love vintage challengeblog moest je een kaart maken voor een speciaal iemand. Deze kaart heb ik gemaakt voor Renata. Ik heb haar via deze hobby leren kennen en ze heeft op het moment een beterschapskaart nodig. Ik kan hem vandaag laten zien want als het goed is heeft ze hem gisteren ontvangen. Ik heb het stempelafdrukje ingekleurd met distressinkt en Renata weet dat ik daar nogal mee stoei en dat het me niet goed lukt om dit onder de knie te krijgen. Maar met het voorbeeld van Gretha Bakker is het me toch aardig gelukt vind ik zelf. Mijn derwentjes blijven favoriet maar ik vind de kleuren van distressinkt zo mooi en er zitten bloggers tussen die dit zo goed onder de knie hebben. De stempel is mijn nieuwste aanwinst van LOTV. Ik had van mijn zoon een bon gekregen om via paypal wat digi's of stempels in het buitenland te kopen. Ik heb nl geen paypal dus als ik iets in het buitenland koop doe ik dat via hem. Hij had op de computer een mooie tegoedbon gemaakt zodat ik lekker digitaal kon shoppen. Dat vond ik een origineel cadeau. Verder heb ik nog een andere stempel en een vintage sketchpad van LOTV. Alle vintage boys stempels in een blokje met van ieder stempel 3 afdrukjes. Ze hadden ze ook al kant en klaar ingekleurd maar ik heb uiteraard voor de zwart wit versie gekozen. O wat zitten er mooie afdrukjes tussen. Daar zullen jullie vast nog wel wat van langs zien komen de komende tijd. Verder zag ik dat ik met mijn uiltjes kaart,enkele berichtjes hieronder, tweede ben geworden bij de Nederlandse kaarten uitdaging. Wat ik gewonnen heb weet ik niet want de 1ste prijs was Marianne design en de tweede prijs een naam die me niets zegt. ( sorry) Dus laat ik me lekker verassen.

woensdag 15 mei 2013

Rijbewijs

Vandaag een kaartje voor mijn nichtje dat haar rijbewijs heeft gehaald. Dat verdient wel een kaartje. Het afdrukje heb ik van Renata en het papier is een oud papierblokje van Basic Grey. Verder nog wat malletjes gebruikt voor een leuk effect en alles is weer ingekleurd met de derwents. Het tekstje is een gratis digi van Marianne.

maandag 13 mei 2013

Vogeltjes.

Bij verschillende challenges willen ze deze keer vogels zien. De schets die ik heb gebruikt is van de Nederlandse kaarten uitdaging en daar wil ik dan uiteraard ook mee doen. Het papier is van pion en het stempeltje is gekocht door mijn knutselvriendin Lilian. Zij is pas geleden naar New York geweest en heeft deze schattige uiltjes stempel daar gekocht. Ik vind het zo'n leuk stempeltje. Verder is bij Just a note het thema: in mei leggen alle vogels een ei. En tenslotte bij het scrapcardchallengeblog willen ze dieren op je kaart zien.

woensdag 1 mei 2013

Verjaardagskaartje.

Dit kaartje kwam ik nog tegen in het geheugen van mijn fototoestel. Ik heb het voor een kennis gemaakt die in februari jarig was. Bij haar thuis hadden ze tot enkele jaren geleden koeien dus het is wel een toepasselijk kaartje. Met de graspons van Martha Stewart heb ik geprobeerd om een weitje na te bootsen.