zondag 20 juni 2010

Eindelijk weer eens een kaartje.


Momenteel ben ik niet zo creatief. Het werk op het bedrijf en in mijn tuin vergt ook nogal wat uurtjes. Ik heb in mijn tuin een begin gemaakt met de buxus en taxus snoeien. Dat doe ik in etappes want dat is een behoorlijk karwei en als ik het te lang achter elkaar doe krijg ik last van mijn arm en schouder.
Dan schiet het creatieve gedeelte er een beetje bij in maar gisteren hadden we een 35-jarige huwelijksfeest en heb ik onder de voetbal deze kaart gemaakt. Ik vind het mooi papier alleen het waren restjes dus ik weet het merk niet. Het bloemenmandje had ik van een kennis gekregen en dat heb ik door de printer gehaald met de namen erop. De foto is niet zo duidelijk maar ik heb afgelopen week een ongelukje gehad met mijn nieuwe camera (hij is nog maar een half jaar oud) Ik dacht dat ik de rits van het beschermhoesje dicht had gedaan maar dus niet. HIj valt eruit bij ons in de grind. Behoorlijk hard en de aan en uit knop werkt niet meer. Balen. Via een omweg krijg ik hem nog aan de praat en heb ik er gisteren deze foto mee gemaakt.

5 opmerkingen:

 1. Wauuw wat een schitterend kaartje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart, zonde van je camera.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  heel mooi kaartje!!

  zonde van je camera!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje, herken het papier wel, maar weet ook niet meer welk merk het is. Balen van je camera. Misschien kun je het opgeven aan de verzekering? Altijd het proberen waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden! En wat de buxus betreft... dat is inderdaad een enorm karwei hé? Ik doe het ook altijd in etappes hoor, want ik krijg het altijd zo in m'n rug van dat gebukt staan knippen.
  Ik zou het ook proberen bij de verzekering om de camera vergoed te krijgen. Het is toch enorm zonde. groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen