maandag 15 november 2010

Winter kaartje.


Dit lieve stempeltje vorig jaar op de beurs in Goes gekocht en nog nooit een kaartje mee gemaakt dat werd tijd. Het papier is van Bo Bunny ook al van vorig jaar. Snowy serenade. Helaas heb ik het papier niet goed opgeplakt. ( de muziekbalk staat op zijn kant.) Maar dat zag ik te laat en het zit permanent vast dus laat ik het zo.
Ingekleurd met derwent en de geschulpte rand met de cricut gemaakt. Verder randjes nog een beetje bewerkt met cat's eye kleur eggplant. Vind het een grappige engelse naam. Het betekent in het Nederlands gewoon auberginkleur.Momenteel ben ik niet zo creatief want ik heb een heel mooi boek van mijn vriendin te leen.

7 opmerkingen:

 1. Hey Yvonne!

  Wat een mooi kaartje!Prachtig papier is dat. Heb je al een beetje zin in volgende week? Ik heb de hele week lekker vakantie.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne

  Nou dat zeker wel weer gezellig worden. wij zijn al weer een paar keer geweest en hebben ook de workshop met aquamarkers gedaan en nu gaan we 2 december een kerstboekje maken.

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  wow ik vind het een schitterende kaart!!

  mooi afdrukje!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke winterkaart, ik vind de sneeuwman heel leuk,

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart zeg en wat een lief stempeltje. Ik vind die kleuren super, leuk om ook weer eens met de Derwent te werken, heb ik laatst ook gedaan.
  Welk boek trouwens? Mag ook graag lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje, leuke stempel ook.
  Bo Bunny blijft mooi.

  BeantwoordenVerwijderen