donderdag 10 februari 2011

Blogawards

Bedankt voor de hulp om een blinkie te vinden. Het is opgelost hiermee.
Help er moet me even iets van het hart. Ik heb zojuist voor de derde keer in 2 dagen dezelfde award gekregen en ik heb ze geweigerd. Dit komt voor de personen waar ik ze van gekregen heb waarschijnlijk ondankbaar over. Zo is het absoluut niet bedoeld. Ik vind bloggen heel erg leuk maar al die opdrachtjes etc die er bij horen. Sorry ik heb het er gewoon mee gehad. Nu ben ik op zoek naar een blinkie met de strekking van awards nee dank u. Ik ben ze op verschillende blogs tegen gekomen maar waar o waar kan ik er een vinden. Het schept een hoop duidelijkheid. Ik laat liever een berichtje achter dan dat ik allerlei opdrachtjes doe die bij de award horen. Het doet me een beetje denken aan de ouderwetse kettingbrief van vroeger.
Sorry hoor. Verder voorlopig even geen creatieve uitspattingen van mij. Want het is momenteel druk bij ons op het bedrijf. Er moeten 3000 perenbomen worden geplant en ieder boompje moet worden vastgemaakt op een bepaalde manier aan een paal en jullie raden het al dat is net een mooi werkje voor mij natuurlijk. s'Avonds nog wat huishoudelijke klusjes en lekker onderuit op de bank. Hopelijk is het eind volgende week allemaal weer gepiept.
Groetjes van Yvonne.

7 opmerkingen:

 1. Je hebt groot gelijk. Ik denk er eigenlijk ook zo over. Allemaal heel aardig, maar het kost weer een hoop tijd, die ik liever ergens anders aan besteed. Ik heb ergens zo'n blinkie zien staan, dus ik ga even speuren!!
  Als ik hem heb, geef ik een gil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey gevonden. Hij staat op mijn blog, daar kan je hem halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, want je verdient ze !! Maar ik begrijp je wel hoor. Sterkte met de drukte, ik weet wat het is. We hebben een tuinderij gehad, altijd werk en altijd druk.
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvonne,

  Ik ben het helemaal met je eens, op mijn blog staat een afbeelding. Hij was inmiddels wat verder naar onderen geschoven op mijn blog, maar heb hem ook weer bovenaan gezet want ineens komen er weer allerlei awards voorbij en ik hou er ook niet van hoe goed bedoeld ook. Hij blift nu dus bovenaan staan.
  Succes, ook met de 3000 boompjes!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik begrijp je helemaal, ik vind het ook lief als mensen mij een award geven en waardeer het zeer, maar voor mij hoeft het ook niet.
  Bovenaan mijn blog sttat een blinkie, die kun j e copiƩren.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Yvonne,
  eventjes een antwoord op je vraag of ik ook mijn snijmatten voor de cricut opnieuw insmeer, ja dat doe ik ook
  waar ik mij wel aan erger is de kleine papiersnippertjes, ik krijg ze er altijd zo slecht af, hoe doe jij dat?
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Yvonne,
  Op de een of andere manier kwam ik bij jou blog en ik kijk dan vaak naar de zijkant om te zien, wie is dit? En zag daar de leuke liever-geen-awards vlinder blinkie. Die me meteen opviel, want ik zie die awards overal voorbij komen en hoop eerlijk gezegd dat ze mijn (blog)deur voorbij gaan. Inderdaad heel erg leuk, ook wel een eer, maar ik zou niet weten wat ik er mee moet doen. Ik ga zo brutaal zijn deze blinkie over te nemen.
  We hebben geen fruitteeltbedrijf, maar wel al 37 jaar een moestuin van 350 vierkante meter, ik kan me een heel klein beetje een voorstelling maken van 3000 perenbomen planten, paal ernaast, vastbinden, enz. Heel veel succes ermee, dat het in het jaar dat de peren er aan komen, maar een goed perenjaar mag worden!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen