zondag 12 juni 2011

Eindelijk weer eens een kaartje.


Hier ben ik eindelijk weer eens. Ben wel regelmatig bij jullie langs geweest maar heb heel veel moeilijkheden gehad met blogger want ik kon geen reacties meer achterlaten. Gelukkig las ik ergens op een blog hoe ik dit kon verhelpen. Maar dit houdt wel in dat ik me nu iedere keer dat ik in mijn dashboard wil mezelf eerst aan moet melden. Dat vind ik niet zo handig. Laat ik mezelf aangemeld dan kan ik weer geen reacties achterlaten. Weet iemand hier misschien een oplossing voor? Ik zie dat het al een maand geleden is dat ik wat heb gepost. Ik heb ook werkelijk niets creatiefs gedaan de afgelopen tijd. Door allerlei omstandigheden. Maar ik ben er weer. Met de leuke schets van Hobbystempels heb ik deze kaart gemaakt. Ik doe niet mee met hun wedstrijd want dan moest je een stempel gebruiken die zij ook verkopen. Maar ik wilde dit afdrukje gebruiken wat ik misschien al wel een jaar geleden van Adrina heb gekregen. Maar het is uitermate geschikt voor Gijs die volgende maand jarig is. Hij kan heel goed en hard fietsen op zijn grote fiets dus vond ik dit erg toepasselijk voor hem. Ingekleurd met distressinkt en het papier heb ik gekregen toen ik een bestelling deed bij scrapware.
Ben vanmiddag nog bezig geweest met nog een kaartje maar dan wil nog niet echt.

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke stempel! Helemaal geslaagd als jongenskaart, wat mij betreft.
  En ja blogger....ik meld me nog steeds elke keer aan om problemen te voorkomen, vind het zelf niet zo'n probleem, hoewel het natuurlijk makkelijker zou zijn als je aangemeld kan blijven. Wie weet komt er snel verandering in.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Yvonne,
  Schattig kaartje heb je gemaakt! Volgens mij heeft bijna iedereen de laatste tijd last met blogger. Weet ook niet wat er precies aan de hand is.
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is erg leuk geworden!! Schattige stempel! Fijn dat je er weer bent! Ja en dat je je telkens moet aanmelden is wel vervelend. Maar ik zou niet weten wat je daar aan kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi yvonne

  een prachtig kaartje een leuk afdrukje!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauuuw wat een mooi kaartje heb je gemaakt
  en wat een geinig afdrukje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig kaartje Yvonne! Ik heb ook een tijdje mezelf steeds aan moeten melden, maar nu blijf ik toch gewoon weer aangemeld en ik kan toch reacties achterlaten.

  groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh Yvonne,wat een leuk kaartje,lief die stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief kaartje heb je gemaakt Yvonne!
  Ja die problemen had ik ook en ik kréég er wat van om mezelf iedere keer weer opnieuw te moeten aanmelden. Ik kon trouwens ook mijn volgers niet meer zien... misschien heb jij dat ook?
  Ik gebruikte altijd gewoon internet explorer als browser, maar nu las ik bij iemand dat het helpt om google chrome te downloaden dus dat heb ik gedaan. Nu gebruik ik dus google chrome en dat helpt!! Geen blogger problemen meer!
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen