woensdag 2 mei 2012

Nieuwe nestabilities


Ik zie dat het al weer eventjes is geleden dat ik op mijn blog wat heb geplaatst. Rond deze tijd komt het er niet zo van. Ik kom ook veel minder langs bij jullie. Zit gewoon minder achter de computer. Ben eindelijk weer een beetje aan het werk na een akelig sukkelende winter met mijn gezondheid. Gelukkig gaat het nu weer beter. En er is genoeg te doen op ons bedrijf . Verder is er in mijn tuin ook weer genoeg te doen. Het groeit als kool( ook het onkruid) Maar nu even over de kaart.
Met mijn nieuwe nestabilities floral ovals heb ik deze kaart gemaakt. De klaprozen zijn een freebie van Beccy's place. Dit plaatje staat in een berichtje van 25 april 2011. Het is zeker de moeite waard om haar blog te bezoeken. Mooie digi's en leuke tutorials staan er op.
Ik heb gekleurd met distressinkt en verder het kraft nog een beetje gepoetst. Het achtergrondpapier is van magnolia en verder nog een hoekje plus het tekstje alleen voor jou. Zo vind ik hem wel klaar. Heb nog met lintjes gestoeid maar vond het toch te druk worden. De nestabilitie is opzichzelf al wel druk maar o zo mooi vind ik.

9 opmerkingen:

 1. hoi yvonne wat een mooie kaart heb je gemaakt ben nog even op dit blog geweest http://beccysplace.blogspot.com/mooie tips geeft ze en nu een tip van mij doe rustig aan en van harte beterschap jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is supermooi geworden Yvonne! Hij heeft idd niks meer nodig. Heb een bezoekje gebracht aan Beccy's Place, maar het plaatje staat er in kleur op.

  groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stijlvolle kaart heh je gemaakt, super.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaa hij is super. idd niets meer aan toevoegen. hele leuke nestabillitie.. en een schattig tekstje.
  groetjes lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooi kaartje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt geweldig mooi Yvonne, die nestie heeft toch wel een hoog 'heb' gehalte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart Yvonne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kaart is helemaal goed zo! Wat een mooie nestability is dit, super!
  Ben blij voor je dat het weer beter gaat met je gezondheid, houden zo zou ik zeggen. En er is vaak genoeg anders te doen, dan kaarten maken. Ik ben er zelf nu ook even wat minder mee bezig, want ik vind het ook heerlijk om in de tuin bezig te zijn en lekker op de bank met een boek is ook heerlijk.
  Ik wens je alvast een goed weekeinde!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart!
  Het afdrukje van de bloem vind ik erg mooi.
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen