zondag 14 oktober 2012

Pink ribbon en Dutch card lovers.

Oktober is pink ribbon maand. Deze digi is daar natuurlijk perfect voor. Bij de dutch card lovers is een challenge : gebruik knalroze op je kaart omdat oktober pink ribbon maand is. Het is wel een kaartje wat ik eigenlijk nooit hoop te versturen. Aan de binnenkant een ticket van Femke met fight like a girl. Dit wilde ik eerst aan de buitenkant doen maar het werd te druk naar mijn zin. Ik heb mezelf afgelopen week verwend met 2 mallen van Noor design. De borduurmal vond ik toch wel erg gaaf. Ik borduurde vroeger(lees 30 jaar geleden) veel en heb nog heel wat dmc borduurgaren liggen. Deze mal geeft een erg leuk effect. Verder de hoekjes.Ik had eerst alleen het hoekje rechtsboven erop geplakt maar heb later toch besloten om er in de andere hoek ook nog eentje te doen. Toen kwam ik er dus achter dat ik het bovenste hoekje was vergeten te embossen. Tja het hoekje zat muurvast dus blijft het lekker zitten. Maar het onderste hoekje is wel mooier hoor. Ingekleurd met de derwents en op het bloemetje in haar haar nog wat stickles. Fijne zondag allemaal.

9 opmerkingen:

 1. Die mal is inderdaad erg leuk! Ik heb ook nog heel veel DMC liggen uit vroegere tijden, dus wie weet ook meer eens deze mal aanschaffen. Ik vind je kaart erg leuk geworden met heerlijk frisse kleuren. En ja, vast is hartstikke vast, helaas... gebeurt mij ook nogal eens hoor!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje en bedankt voor
  je lieve reactie. Het heeft nu niet echt meer met de val te maken maar ik heb een versleten onderrug
  en daar ben ik een tijdje geleden weer erg doorheen gegaan en dan kan ik echt niet veel doen maar gelukkig gaat het weer wat beter

  gr hettry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje, ik hoop dat het ondanks dat maar lang in je kast mag blijven liggen. Die Noor mallen zijn ook erg leuk. Vooral de hoekjes ben ik weg van, Misschien moet ik die ook maar eens meenemen bij Joke.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje.


  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig! heel gaaf die geborduurde rand!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart Yvonne!! Prachtig borduurwerk!! Wat een leuke mallen heb je gebruikt. Die restjes DMC garen komen altijd wel van pas.
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige mal... op een supermooi kaartje.
  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige mal en idem kaartje. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen