donderdag 6 december 2012

rond afdrukje

Bij hobbyvision hebben ze een challenge: er moet een afdrukje in een cirkel opstaan. Daar kun je toch veel kanten mee op. Ik heb de mooie Noor-design mal gebruikt. Hij stond al op mijn verlanglijstje maar toen ik vorige week tijdens het opruimen mijn spaarsysteem bij de kreahoek hier op het dorp terugvond. ( was ik al zeker 1,5 jaar kwijt) mocht ik voor 11,50 uitzoeken dus nog wat bijgelegd en deze mooie mal was in mijn bezit. Ik vind hem super. Ik heb het bewerkt met gesso en verder nog blaadjes van Noor-design gebruikt en een ijskristal van Marianne met daarbovenop een roosje. Het afdrukje met de derwents en een beetje gepoetst met distress. De mal is druk genoeg dus niet al te veel spulletjes erop.

6 opmerkingen:

 1. Hij is super geworden Yvonne! Het was weer erg gezellig afgelopen dinsdag! Tot de volgende keer!

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaartje Yvonne, die mal is echt prachtig.

  Liefs ANS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Noor-mallen zijn inderdaad geweldig, heb ze zelf nog niet, maar wat niet is.... Je kaart is erg mooi geworden. Goede keus om je mal goed zichtbaar te laten, zou zonde zijn om hem onder van alles en nog wat te verstoppen.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Yvonne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Yvonne! En die mal is zeker super! Bedankt voor het meespelen met de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen