maandag 22 april 2013

Kaartjes voor mijn zonen.

Begin april waren allebei onze zonen jarig. Met dezelfde stempel van art journey heb ik deze twee kaarten gemaakt. Eentje met zwarte versafine en eentje met versafine vintage. Een heel ander effect. De zwarte variant het ik ook nog eens uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Verder gepoetst met distressinkt. De bruine variant wil ik mee laten doen bij de challenge van art journey waar ze iets op je kaart willen zien wat gescheurd is. Uiteraard moet er een stempel van hun gebruikt worden en dat is geen probleem want ze hebben hele mooie waaronder deze. Ik heb deze stempel dan ook al best vaak gebruikt als er een vriend van de jongens jarig is. Valt altijd goed.

10 opmerkingen:

  1. Ze zijn allebei erg mooi geworden Yvonne. Echte jongenskaarten of moet ik zeggen jonge mannenkaarten?

    groetjes Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaarten.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee mooie kaarten Yvonne! Mooie achtergronden heb je gemaakt. Prima voor mannenkaarten. Fijn dat je meedoet met de Art Journey challenge deze maand.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je meedoet aan de Challenge Yvonne, dankjewel. Je hebt een echte mooie stoere mannenkaart gemaakt en hij voldoet helemaal aan de Challenge .. scheuren..

    gr. Dianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig Yvonne, vind ze hartstikke mooi!
    liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaarten voor je zoons!! Nog gefeliciteerd! Met zo'n mooie stempel maak je er wel stoere kaarten van!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat is dit een schitterende stempel Yvonne, echt superleuk deze kaarten die je voor je zonen hebt gemaakt, nog gefeliciteerd trouwens. Snap heel goed dat deze stempel helemaal in de smaak valt, super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Allereerst natuurlijk nog de felicitaties voor je zoons! Ik vind deze kaarten echt super gemaakt, vooral de tweede. En deze stempel leent zich inderdaad goed voor een mannenkaart.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk die cijfers onder aan de kaart! Die stempel blijft gaaf en zo geschikt voor een man... Nog gefeliciteerd, trouwens! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Twee leuke kaarten, mooie achtergronden ook! Fijn dat je meedeed met de Art Journey Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen