woensdag 15 mei 2013

Rijbewijs

Vandaag een kaartje voor mijn nichtje dat haar rijbewijs heeft gehaald. Dat verdient wel een kaartje. Het afdrukje heb ik van Renata en het papier is een oud papierblokje van Basic Grey. Verder nog wat malletjes gebruikt voor een leuk effect en alles is weer ingekleurd met de derwents. Het tekstje is een gratis digi van Marianne.

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat supermooi gemaakt voor je nichtje Yvonne, hij is prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een liefie Yvonne
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een liefie Yvonne
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Yvonne,

  Ik ben via het blog van :"Anita en haar kaarten" bij je terecht gekomen. Wat een prachtige kaarten zijn het en ben gelijk volger geworden !!Ben ook bijna een jaar bezig met bloggen,tis verslavend geloof ik , hahahaa. Kom je ook een keer kijken! En misschien wil je mij ook wel volgen... wie weet.

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie leuk! Zal je nichtje blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart heb je gemaakt, vooral het afdrukje is super! Nog bedankt voor je lieve berichtje n.a.v. mijn gebreide kussen. Met het ruggetje ging het beter ... tot vorige week, toen was mijn onderrug aan de beurt. Het is nog niet zo erg als bij jou, maar vermoeiend is het wel. Gelukkig kan ik nu wel weer langer zitten, voel het alleen erg in mijn benen. Nou ja, voorlopig even niet te veel tillen en rustig aan. Ik hoop dat het bij jou ook eindelijk een keertje beter zal gaan. Sterkte ermee! groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen