maandag 22 juli 2013

Verjaardagskaartje.

Eindelijk weer eens de rust gevonden om een kaartje te maken. Hij is voor mijn schoonzus die gisteren jarig was. Oud papier van kaisercraft uit de kast getrokken en een oude stempel. Maar zeker niet minder leuk om mee te werken. Lekker gekleurd met de derwents. Morgen, precies 4 weken in het ziekenhuis, gaat mijn moeder naar een verpleeghuis en komt er hopelijk een beetje rust. Iedere dag naar het ziekenhuis wordt je op de lange duur zat. Helaas is het verpleeghuis 40 km van ons vandaan maar het is niet anders. Ik hoop dat ze het er naar haar zin krijgt en ze is de laatste week stukken vooruit gegaan dus wie weet mag ze na enkele weken nog wel naar huis. Maar daar zullen we maar niet op vooruit lopen. Vanuit een zonnig Zeeland veel groetjes. Momenteel staat onze digitale thermometer op 34,2 . Te warm in de boomgaard vanmiddag. Vanmorgen heel de morgen in de boomgaard staan dunnen, dat houdt in kleine en lelijke appels eraf halen, maar dat was behoorlijk pittig. Onze boomgaarden staan rondom in de windschermen. Dus je snapt wel bijna geen zuchtje wind. Pffff.

5 opmerkingen:

 1. Het is een schattig kaartje geworden Yvonne. Ben blij dat het zo goed gaat met je moeder. Hopelijk kan ze idd nog naar huis komen. Ook hier in Heinkenszand is het warm, vanmorgen nog even op de fiets naar K'damme geweest, maar vanmiddag lekker binnen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne, Je kaart is erg mooi geworden. Leuke kleuren en stempel. Fijn dat het met je moeder beter gaat. Veel sterkte. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne,
  Ik hoop dat het snel wat beter gaat met je moeder.
  Je kaartje is weer een schatje, zo lief.
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een juweel van een kaart met deze prachtig gekozen kleuren alles komt zo mooi uit !
  en pffft jeetje wat een bikkel ben je om je appeltjes te verzorgen!! en hoop dat je rust krijgt als moeders in goede handen is..
  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen