vrijdag 27 september 2013

Hondjes.

Eindelijk weer eens een kaartje van mij. Momenteel is het bij ons oogsttijd dus de appels en peren moeten geplukt worden. Maar dit kaartje was al bijna klaar voor de pluk. Het is voor Amy die zondag jarig is. Ze was hier een maandje geleden en heeft toen zelf het papier uitgezocht voor haar verjaardagskaart.Ik hoop dat ze hem mooi vindt geworden. Met dit kaartje wil ik meedoen bij de challenge van krea2day. Zij willen een kaart of lo zien met dieren en je moet 1 snijmal gebruiken, dus heb ik de verjaardagskaart van Amy gecombineerd met de challenge. Ik zag op haar facebook pagina heel veel plaatjes van hondjes dus die vallen vast in de smaak. Die hondjes zijn zulke schatjes en heb ik als digi gewonnen een poosje geleden. Voor mijn doen is het wel een drukke kaart geworden maar ik ben toch wel tevreden. Sorry dat ik niet zo vaak langs kom bij jullie maar momenteel komt het er niet van. Eind oktober hoop ik weer wat meer tijd te hebben om te bloggen en te knutselen dus voorlopig komt er weer geen nieuw kaartje van mij op het blog. Groetjes van Yvonne.

7 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd met Amy Yvonne en wat heb je een schitterend kaartje voor haar gemaakt. Succes met de pluk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dateen schattig kaartje geworden. Amy zal hier wel heel blij mee zijn. Succes met de pluk verder, je hebt in ieder geval mooi weer.

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super creatie heb je gemaakt en alles gaaf verwerkt met je aankleding van de kaart!
  De kleuren zijn ook fantastisch, het is er weer een om van te genieten!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een schattige kaart geworden. Lief zo de hondjes in het frame. En Amy heeft erg leuk papier uitgekozen.
  Succes met de oogst, je hebt het er maar druk mee! Zelf knutsel ik ook weinig, druk met werken en de tijd vliegt gewoon voorbij. Tot de volgende keer!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattige kaart, Yvonne!! Erg leuk gedaan!
  En sterkte met de drukte!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattige kaart Yvonne. Mooi van kleur en prachtig papier.
  Leuk ook dat je volger van mij blog bent geworden. Natuurlijk ben ik het ook van je geworden. Maar kon je in eerste instantie niet vinden, omdat je een andere foto als volger plaatje hebt. Goed dat je nu zo reageert, want nu wist ik dat jij het was. Hihihi.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen