donderdag 27 februari 2014

Na maanden van afwezigheid eindelijk weer eens een berichtje.

Hallo iedereen die mijn blog wel eens bezocht. Eindelijk weer eens een berichtje. Ik heb de memorystick uit mijn oude fototoestel er eens bij gepakt en daar stonden nog verschillende kaarten op die ik nog niet had laten zien. Ik wil het bloggen weer een beetje oppakken en ben ook weer wat aan het knutselen. Ik had geen fototoestel meer dus het bloggen stond op een laag pitje. Maar er was nog een andere reden. Mijn moeder is eind december gestorven en dat heeft er voor gezorgd dat ik echt helemaal niet meer met het blog bezig was en ook heel weinig langs ben geweest bij jullie. Het is de meest heftige gebeurtenis in mijn leven tot nu toe en het zet je leven volkomen op zijn kop. Afgelopen jaar was heel zwaar voor haar en er is in dat jaar veel gebeurd. Een hele hoop zorgen en verdriet om haar en dat moet je toch allemaal een plaatsje geven. Dat kost tijd. Maar ik heb de afgelopen tijd weer het een en ander gemaakt. Deze 2 kaarten zijn al wat ouder maar ik blijf het een mooie stempel vinden. Hij is van art journey en ik heb lekker gepoetst met distress inkt en nog wat achtergrond stempels gebruikt. Lekker simpel maar toch een leuk effect voor een mannenkaart. Tot volgende keer en ik probeer zo af en toe ook weer eens bij jullie langs te komen.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne, Dit zijn 2 mooie mannenkaarten. Ja het verlies van je moeder is niet niks......... Dan kan ik me voorstellen dat je eerst geen zin in het bloggen en knutselen hebt. Nog gecondoleerd met het verlies en veel sterkt in de ze moeilijke tijd. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer terug bent in blogland! Het blijven mooie kaartjes met die stempel van Art Journey!

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne, wat fijn om weer iets van je te lezen! Nog gecondoleerd met het verlies van je moeder. Je moet jezelf inderdaad de tijd geven om dit te verwerken. En er komt zoveel bij om te regelen enzo dat je hoofd nergens anders naar staat. Hoop dat je nu weer een beetje rust hebt en zie dat je alweer een paar kaartjes hebt geplaatst! Ik ga snel kijken:)
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen