dinsdag 11 maart 2014

French cats.

O wat vind ik ze leuk, die french cats. Het is niet erg orgineel want ik heb deze kaart nagemaakt naar het voorbeeld, wat op de voorpagina stond, van the collection van Marianne design. Heb net wat andere malletjes gebruikt. Ik heb er zelfs 3 gemaakt. Eentje in zwart/wit en eentje met nog een vleugje roze erin. Ik vond het zo leuk dat ik er niet mee kon stoppen. Ik vind ze erg geschikt voor een ...jarig huwelijksfeest. Bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige kaartjes. Ik moet bekennen dat ik nog niet langs ben geweest bij jullie maar het overlijden van mijn moeder heeft er toch wel behoorlijk in gehakt. Het bloggen stond gewoon op een heeel laag pitje. Ik probeer de draad weer een beetje op te pakken en heb gelukkig weer al wat kaartjes gemaakt. Binnenkort probeer ik weer eens een blogrondje te doen. Groetjes van Yvonne.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt. Echt een lieffi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje Yvonne, supermooi is die geworden. En neem de tijd hoor meis, het is ook niet niets zeg. We zien je vanzelf wel weer eens langskomen. Sterkte.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, Yvonne wat een geweldige kaart, Heb die stans ook gekocht zo mooi!! Veel te wenig op blogs geweest de laatste tijd!!
  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die katten zijn schitterend!! En zo'n leuk kaartje!
  Toch helemaal lekker om weer even te knutselen en het bloggen komt vanzelf wel weer;)
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart is dit en inderdaad heel geschikt voor een huwelijksjubileum.
  Ik had niet meegekregen dat je moeder is overleden: ik wil je dan ook nog condoleren met dit verlies. Kan mij voorstellen dat het er stevig heeft ingehakt en dat dan niets meer belangrijk is. Dat komt allemaal wel weer.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Yvonne om ineens een berichtje van jou te zien op mijn blog. Ik zal dat berichtje in de mail en had al een hele mail terug geschreven maar toen zag ik pas dat er geen mail adres bij stond. Misschien vind ik het nog ergens op je blog dan stuur ik hem alsnog.
  Ik wil je ook condoleren met het verlies van je moeder. Het is vreselijk wanneer dat gebeurd en het heeft zeker tijd nodig om het een plekje te geven.
  lieve groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen