woensdag 25 augustus 2010

Weer terug van vakantie.


Afgelopen weekend weer terug gekomen van vakantie. Helaas hebben we het slecht getroffen met het weer. We hebben veel regen gehad. Heel veel regen en als je dan in een tent zit. Gelukkig was het een ingerichte tent op een houten vlonder met aanrecht en koelkast en bedden erin. Maar je moet toch een beetje buiten kunnen leven. We hebben het nog nooit zo slecht getroffen maar ja we hebben gelukkig de laatste 3 dagen goed weer gehad dat maakt het weer een beetje goed. Maar voorlopig gaan we niet meer kamperen. Heb nog niets creatiefs gedaan sinds ik thuis ben. Geen zin en er is weer al genoeg te doen op ons bedrijf. Heb mijn eerste plukddag ook weer al gehad. Heerlijke zomerperen geplukt. Kan ik er alvast weer een beetje in komen. Verder nog allerlei voorbereidingen treffen voor de oogst die binnenkort weer van start gaat. Daar komt ook nog een hoop administratieve rompslomp bij kijken. Dus ik ben deze week weer wel zoet. Volgende week vrijdag hebben we nog een bruiloft.
Daar wil ik nog een kaartje voor maken. Het idee zit al in mijn hoofd maar ik heb nog geen zin om er aan te beginnen. Zodra de kaart klaar is zal ik hem plaatsen.
Groet van Yvonne.

4 opmerkingen:

 1. hoi Yvonne,
  jammer dat je vakantie in het water is gevallen, maar ik hoop toch dat je een beetje uitgerust bent
  zeker nu je het erg druk hebt
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heh bah da's dikke pech inderdaad.
  Die freubelzin komt vanzelf weer hoor.
  Ik heb ook van die periode's.
  Werkse!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Yvonne,

  Das ff balen zeg, dat je zoveel regen hebt gehad! Ik heb deze week en volgende week vakantie, dus ik hoop dat het ietsje beter word.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo wat jammer dat het zo heeft geregend op je vacantie met camperen ben je afhankelijk van het weer maar thuis in het mooie zeeland kan je weer genieten van je mooie huis gezellig he weer thuis dag lieve groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen