zondag 26 september 2010

Eindelijk weer een berichtje.


Hier eindelijk weer eens een berichtje. Ik zit tot over mijn oren in de appel en perenoogst. Het bloggen komt er gewoon niet van. Ik werk meer dan full-time. Het is gewoon de drukste periode van het jaar op ons bedrijf. Hopelijk ben ik eind oktober weer terug in blogland. Ik mis het wel maar het komt er zelfs niet van om jullie blogs te bezoeken. Laat staan iets maken. Dit kaartje heb ik nog gemaakt voordat we op vakantie gingen begin augustus dus heb ik toch nog wat te laten zien. Het is voor Amy, de dochter van een vriendin. Papier is kaisercraft, ik dacht utopia zo uit mijn hoofd. Erg mooi papier vind ik het. Het afdrukje heb ik gekregen. Ik heb zelf geen magnolia stempels maar vind deze wel een leuke. Het past ook bij Amy. Verder bloemen van het kruitvat en een roosje. Het kant heb ik vorig jaar in Goes op de knotgekke dagen gekocht. Heb dit ook in wit en grijs en vind het supermooi kant.
Groet aan iedereen die mijn blog wel eens bezoekt en eind oktober kom ik zeker weer langs om jullie creaties te bewonderen. Heb ik wel veel te zien en te lezen.

6 opmerkingen:

 1. hallo je kaart is ondanks de peren appel oogst leuk lieve schat ik wens jullie een hele mooie opbrengst van de oogst tot gauw groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik had je al een poosje gemist, maar ja het is oogsttijd
  je kaartje is in ieder geval hartstikke mooi
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  wat een prachtig kaartje,mooi papier!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, blij wat van je te horen.
  Wel een hele mooie kaart, prachtige kleuren.
  Nog even doorbijten met werken!!
  Tot gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooi kaartje en nog veel sterkte

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen