zondag 17 oktober 2010

Hier was ik weer.


Eindelijk na lange tijd weer wat gemaakt. Het is voor een wedstrijd van hobbynu.nl.
De opdracht is om met nieuwe spullen uit september of oktober van Mariannedesign een kaart te maken. Ik heb de stempel wonderland van Eline Pellinkhof besteld en hiermee heb ik het hekje gestempeld. Het meisje is ook van Eline maar uit de collectie van vorig jaar. Verder de creatable van het kerstboompje door de cuttlebug gehaald en aan de binnenkant van de kaart geplakt. Het enige wat nog mist is een tekstje aan de binnenkant maar dat komt nog wel. Mijn eerste kerstkaart van dit jaar is een feit.
Als je ook nog mee wilt doen met de wedstrijd dit kan nog tot 24 oktober. Je kunt een nieuwe stempelset van Eline winnen. En ik ben gek van haar werk dus wie niet waagt....Sorry voor de foto op zijn kant. Ik krijg het niet goed. Toevallig heb ik gelezen dat anderen hier ook wel eens last van hebben. Ik laat het zo want ben er nu al een tijdje mee aan het stoeien. Sorry .

4 opmerkingen:

 1. hoi

  prachtig kaartje!!

  succes met de wedstrijd!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Yvonne!

  Ik zie dat je je zaterdagmiddag goed hebt besteed! Hij is leuk geworden!

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Yvonne succes met de wedstrijd je heb een supper mooie kaart gemaakt leuk dat je weer op je blog ben na al die peren appels plukken dag lieve groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen