vrijdag 31 december 2010

Laatste kaartje van het jaar.

Vandaag is een goede kennis jarig en zij wordt 60 jaar. Zelf is ze ook creatief op allerlei gebied. Dus een goede reden om weer eens een verjaardagskaart te maken. Helaas had ik geen berenstempel want deze kennis is berengek. Overal in haar huis zie je beren.
Toen de kinderen klein waren keken ze hun ogen uit. Dat was natuurlijk wel erg toepasselijk geweest een berenstempel. Maar wie weet volgend jaar. (heb wel het foreverfriends beertje maar dat hangt in een luier) Ik hoop dat ze deze kaart ook mooi vind. Het afdrukje is ingekleurd met derwent. Afgelopen maand alleen maar naar de potloden gepakt. Blijft leuk om te doen. Verder is het papier van basic grey. Gebruikte ponsen zijn van Martha Stewart. Foto's vanmorgen vroeg gemaakt want ik wilde hem natuurlijk wel op tijd in de brievenbus stoppen. Dus als de foto niet zo mooi is ligt het daaraan. Heb wel mijn daglicht lamp gebruikt om de foto te maken. Kijken of dat scheelt. Tot slot wil ik jullie nog een fijne jaarwisseling wensen en een gezond en creatief 2011. Groetjes van Yvonne.

4 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje Yvonne. Ik wens jou en je familie een geweldig, gezond en natuurlijk een creatief 2011!

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat eenprachtige kaart Yvonne,leuke stempel,mooi papier.

  Fijne jaarwisseling en een gezond 2011.
  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi kaartje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerste de beste wensen voor het nieuwe jaar en dan ook nog net op het nippertje van 2010 nog een onwijs leuke candy winnen!! Echt super leuk!
  Prachtig kaartje heb je gemaakt!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen