zaterdag 8 januari 2011

Alles mag bij de derwentchallenge.


Met dit kaartje wil ik meedoen aan de derwentchallenge. Ik heb een oude schets gebruikt van hobbystempels. Het papier is van cosmo cricket. Het stempeltje van Tina Wenke. Het lijkt misschien dat ik het kopje niet heb ingekleurd maar ik heb het wel gekleurd maar heel licht omdat ik het anders nogal druk vond worden met de kleuren. Bloemetje heb ik gemaakt met de cricut en het roosje komt uit mijn voorraad. De takjes zijn een crealies mal.
Ik zit naar dit berichtje te kijken en ineens zie ik dat ik het steeltje van het bloemetje heb vergeten te kleuren. Dat ga ik natuurlijk nog even doen alleen ga ik deze foto lekker laten staan.

7 opmerkingen:

 1. Wat heb je dit mooi ingekleurd zeg! Inderdaad lijkt het zo op de foto alsof je het kopje niet gedaan hebt, maar wanneer je goed kijkt zie je het toch wel. Volgens mij een beetje lila of heb ik het mis?
  Succes met de challenge!!
  lieve groetjes jolanda
  p.s. had ik jou en je gezin al een heel goed 2011 gewenst? (ik kan het niet meer bijhouden hoor hihihi) Zo niet, dan doe ik het bij deze... gelukkig nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel lief kaartje is 't. Gave stempel en minstens zo gaaf papier. Succes bij de challenge! Ik ga er ook aan meedoen....

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaart, bedankt voor je deelname bij Derwent

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een lief schatig kaartje de stempel is supper groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen