vrijdag 30 december 2011

Happy new year.Voor het challengeblog van TOMIC vragen ze om een happy new year card. Dus heb ik 2 bijna dezelfde kaarten gemaakt met de klok die ik voor sinterklaas heb gekregen. De klok is wel erg toepasselijk voor een nieuwjaarskaart. Ik wil iedereen een gezond 2012 toewensen. Ben zelf het laatste jaar erg aan het sukkelen met mijn gezondheid. Vooral de laatste maand. Ben gisteren door de MRI-scan geweest en dat viel niet mee om 1 uur stil te liggen. Gelukkig duurde het een half uur korter dan gepland dus eigenlijk was dat een meevaller. Volgende week donderdag krijg ik de uitslag en dat is toch wel spannend hoor. Ben sinds juni aan het dokteren en daar is een te traagwerkende schildklier uit gekomen. Maar sinds ik daar medicatie voor slik gaat het slechter en slechter. Dus eindelijk een doorverwijzing voor de neuroloog gekregen en ja nu zit ik dus in de molen. Gezondheid is de grootste schat. Die onzekerheid is vervelend maar hopelijk weet ik snel wat meer en is er iets aan te doen. Want het slikken van de medicatie voor mijn schildklier gaat me steeds meer tegenstaan.
Niet te veel oliebollen eten morgen en maak er een gezellige oudejaarsviering van.
Tot volgend jaar.

8 opmerkingen:

 1. sterkte voor je, hoop dat het meevalt, en een goede jaarwisseling!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zijn je kaarten. Inderdaad is de klok heel toepasselijk en de stempel mag er ook zijn!
  Vervelend zeg dat je aan het kwakkelen bent met je gezondheid. Mocht er iets met je schildklier zijn, geef maar een gil als je meer wilt weten, want ik heb daar ook van alles mee meegemaakt. Inmiddels heb ik dan ook geen schildklier meer en zit dus vast aan medicijngebruik, het is niet anders. Ik had overigens geen snel of langzaam werkende klier, maar knobbeltjes en dat is dus ook niet fijn. Ik had er overigens geen last van, was puur toeval dat dit naar boven kwam, maar dat is weer een ander (veel te lang) verhaal.
  Ik hoop dat het allemaal mee gaat vallen. Geniet van de laatste dag van 2011 en maak er een mooi nieuw jaar van!!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaartjes en wat vervelend dat je
  zo aan het sukkelen bent en hoop dat het snel
  weer wat beter gaat en dat alles goed is.
  Ik wens je dan ook een heel gezond en creatief 2012

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvonneke,
  Je kaart is super maar wat ik lees over je gezondheid wat minder. Hoop dat de uitslag van je MRI scan mee gaat vallen, ik wens je in ieder geval voor 2012 alle g's toe.. zoals geluk, gezondheid en alle goeds.
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Yvonne, wat vervelend dat het steeds slechter met je gaat. Hoop maar dat je snel iets weet en dat je dan opknapt. Ben je nog berekend op onze komst aanstaande dinsdag? Als het niet lukt gewoon zeggen hoor!
  Je kaartjes zien er super uit!
  Fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2012!

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook jou wens ik een goede jaarwisseling en veel knutselplezier in het nieuwe jaar. Groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend dat het niet lekker gaat met je gezondheid, hopelijk weet je snel iets meer.
  Je vroeg op mijn blog of de zwarte cardstock ook geverfd mag worden : ja, dat is juist de bedoeling omdat je daarna weer wat verf weg schuurt of krabt met een mesje (dat laatste vind ik zelf iets makkelijker werken.
  Mooie nieuwjaarskaartjes heb je gemaakt.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Yvonne, dank je wel voor de reactie op mijn blog. Dat hartje op mijn kaart is inderdaad een stempeltje uit de laatste magnolia kit!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen