zondag 8 januari 2012

Geboortekaartje voor Elke kaart een feestje.


Voor de "geboorte" van het challengeblog: Elke kaart een feestje heb een geboortekaartje gemaakt. Vind dit zo leuk om te doen en het was al veel te lang geleden dat ik een geboortekaartje had gemaakt. De jongenskaarten waren op dus dat kwam mooi uit. Ik heb verschillende mooie babystempels dus dat was moeilijk kiezen. Maar de mooie spulletjes van Eline Pellinkhof blijf ik super vinden dus papier en stempels zijn van Eline. Verder nog de bloem en craftable van Marianne design gebruikt. Ingekleurd heb ik ditmaal met distressinkt.
De naam van het nieuwe challengeblog vind ik erg orgineel. Mijn goede voornemen is om wat vaker met challenges mee te gaan doen en om GEEN papier meer te kopen. Dat was vorig jaar ook al mijn goede voornemen en is dus mislukt; alhoewel ik het al wel heel erg heb gereduceerd. Ik moet van mezelf eerst al dat oude papier eens opmaken. Dat is in de loop der jaren een kast vol geworden dus dat zal nog niet mee vallen.
Afgelopen donderdag de uitslag van de MRI-scan gehad en deze was gelukkig goed. Over 3 maanden moet ik terug naar de neuroloog om te kijken of het al beter gaat met mijn spieren en andere rare klachten. Zelf raak ik er meer en meer van overtuigd dat de huisarts mijn medicatie veel te snel heeft verhoogd. ( in 5 weken van 1 naar 3 tabletjes Thyrax. Doordat mijn schildklier waarschijnlijk al jaren niet goed is kan dit nog wel eens maanden tot een jaar gaan duren voordat de medicijnen goed zijn ingesteld. Ik houd maar moed dat ik ooit weer spierpijn vrij wordt. Het speelt nu al meer dan een jaar maar sinds de medicatie verhoog werd is het zo veel erger geworden dat ik bijna wens dat ik er niet aan begonnen was. Genoeg geklaagd nu.
Groetjes en allemaal een gezond en goed 2012.

9 opmerkingen:

 1. haha, GEEN papier meer kopen.. je maakt een grapje zeker. heel leuk kaartje weer geworden. schattig. gr lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Yvonne.

  Sterkte hoor met je gezondheid.

  groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne,
  Ik heb zojuist ook mijn kaartje gepost bij EKEF en zag de jouwe al: hij is erg leuk geworden, vooral de bloem met het hoofdje is leuk gedaan! Ben benieuwd of het je gaat lukken, je voornemen, zal niet meevallen ben ik bang!
  Raar hoor dat je in 5 weken van 1 naar 3 tabletjes Thyrax bent gegaan. Mijn dosering is in september ook aangepast, maar dan duurt het toch wel een poosje voordat het effect ervan wordt gemeten: na 6 weken moest ik bloed prikken en dan eind januari weer. Ik heb natuurlijk niet de klachten die jij hebt, maar toch vind ik het net als jij erg snel.
  Ikzelf loop ook bij een endocrinoloog, misschien iets voor een second opinion. Ik hoop in ieder geval dat je snel verbetering ziet, want niets is vervelender dan niet goed in je vel zitten. Hou je taai!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kaartje, Yvonne!! Zo leuk gedaan!! Je hebt goede voornemens, leuk dat je meedoet met Elke Kaart een Feestje! En met het papier, dat ben ik ook van plan..... maar heb mn eerste pakje alweer gekocht :))
  Wat fijn dat de MRI scan goed was! En hopen dat het snel goed komt met je gezondheid!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super wat een schattig kaartje! Ik vind het koppie in die bloem echt een vondst wat enorm leuk! gezellig dat je meedoet met EKEF!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schatje Yvonne.
  Hartstikke leuk dat je meedoet bij Elke Kaart Een Feestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief en mooi kaartje en wat fijn dat de MRI goed was
  maar toch vervelend dat het nog niet echt lekker gaat. Ook ik
  vind het raad dat ze dosering zo snel hebben verhoogd.
  Aks hij bij mij niet goed is moet is na 3 maanden nog en keer bloedprikken
  en heb nog nooit zoveel verschil gehad terwijl ik nog maar een halve
  schildklier heb. Ik zou toch maar eens daarvoor teruggaan

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een poepie! Leuk ook dat je een klein gezichtje als middelpunt van de bloem hebt genomen!

  Super dat je mee doet met
  elke Kaart een Feestje!

  Warme groet, Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kaartje!!! Bedankt voor het meedoen bij EKEF!!!

  groetjes arjette.

  BeantwoordenVerwijderen