donderdag 26 januari 2012

Kaartje voor het alles met en over derwent.


Voor het challengeblog van derwent heb ik dit kaartje gemaakt. Dit kaartje is echt uit mijn tenen gekomen want de inspiratie was ver te zoeken. Het heeft ook al heel de week onafgemaakt gelegen en eindelijk vanmiddag even afgemaakt. Pfff zeg. Maar het moest af want anders kan ik niet meer meedoen met de wedstrijd. Papier wat ik heb gebruikt is van kaisercraft, craftcardstock en papicolor bruin cardstock. UIteraard ingekleurd met de derwents en het randje nog een beetje gepoetst met walnut stain. Verder nog wat doohickeys gebruikt en 2 roosjes. Ik vind ze super die roosjes maar gebruik ze zelden omdat ik het gewoon niet handig vind met versturen. Zo'n dikke bobbel in je envelop. Maar het staat wel superleuk en deze kleurden er zo mooi bij dat ik de verleiding niet kon weerstaan.
Verder had ik 2 weken geleden de candy bij Jannie van der Zwan gewonnen samen met nog iemand en we hebben beiden 2 young rebels stempels toegestuurd gekregen. Welke vanmorgen in mijn brievenbus lagen met een supermooie kaart erbij die Jannie had gemaakt. Erg leuk om wat te winnen en uiteraard ga ik daar nog een paar leuke kinderkaarten mee maken maar dat moet nog even wachten want er staan nog een paar andere kaarten op het programma oa een kaart voor mijn schoonvader want deze wordt begin februari 96 en dat is natuurlijk ook wel een kaartje waard.
Bedankt weer voor het langskomen en groetjes van Yvonne.

7 opmerkingen:

 1. hoi yvonne dat deze kaart uit je tenen komt is niet te zien hij is super mooi en nog gefeliciteerd met je prijsje zie uit naar je kinder kaarten dag groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, af en toe is een kaart een hele bevalling! Het is niet af te zien aan deze kaart, ik vind hem erg mooi geworden.
  Gefeliciteerd nog met je prijs, altijd leuk om iets toegestuurd te krijgen.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Yvonne, ondanks dat je inspiratie ver te zoeken was is dit een prachtig kaartje geworden. De kleuren zijn geweldig en de details super!
  Het is weer al bijna februari en je weet wat dat betekent? Dat we weer lekker gaan freubelen samen! Heb er weer al zin in!

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje en gefeliciteerd met je gewonnen
  candy, is altijd leuk om iets te winnen. Ik doe tegenwoordig mijn
  kaartje met de bloem naar binnen gevouwen in een envelope

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het een prachtig kaartje!
  gefeliciteerd met je prijs!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks dat ie onder uit je tenen komt is het wel een superleuk kaartje geworden!! Mooie kleuren en een prachtig randje. En gefeliciteerd met je prijs! Altijd leuk!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kaart is wel helemaal geweldig geworden, mooie kleuren.
  groetjes Bennarda (Ballie)

  http://balliescreationballie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen