donderdag 29 maart 2012

Crealies mallen gebruikt.
Ik heb voor deze kaart precies hetzelfde afdrukje ingekleurd als bij het vorige kaartje. Zelfs in dezelfde kleuren. Kon het niet laten om nog een kaartje met hetzelfde papier te maken. Toch is het een heel andere kaart. Ik heb haar geen roze wangen gegeven en geen shaduwrandje rondom het meisje gemaakt. Verder zie ik nu dat ik haar schoen nog niet heb uitgewerkt. Dat heb ik inmiddels gedaan.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Crealies. De in-shape mallen staan in het middelpunt en ik heb gebruik gemaakt van de in-shape mal snijmal 02. Verder nog de crealies spullen gebruikt: borderno 09 en van de shapes cs 11.
De tekst vond ik erg toepasselijk bij de mondjes die op het papier staan. Voor een leuk effect heb ik aan de binnenkant van de kaart nog een bijpassend papiertje geplakt. De challenge duurt tot eind maart dus ik ben nog net op tijd. Dit kaartje heeft zeker 2 weken onafgemaakt gelegen. Omdat ik weer wat meer meewerk en mede door het mooie weer is er van knutselen niet zo heel veel gekomen de afgelopen tijd.

6 opmerkingen:

 1. Ook deze kaart is erg leuk gemaakt. Geinig het lippenpapier.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super lief en mooi kaartje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Yvonne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart!! En wat mooi past het papier bij de tekst:)) De stempel is ook erg leuk!!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi Yvonne, papier met die lippen is erg leuk zeker in combinatie met de kusjes!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen