dinsdag 8 mei 2012

Voorjaar bij Scrap and more.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor de meimaand challenge van scrap and more. Er moet iets op zitten wat in de webwinkel te koop is. In mijn geval is dat het papier van magnolia (prince and princess serie) verder nog een magnolia doohickey gebruikt (bloemetjes)
Het thema is voorjaar en voor mij staat voorjaar voor bloemen en frisse kleuren. Dit heb ik geprbeerd terug te laten komen in mijn kaart.
Verder heb ik nog een stukje coredinations cardstock gebruikt, wat ik heb geembossd en daarna geschuurd met een stukje schuurpapier voor een leuk effect.
De borderrand is van memory box en vind ik super voor een voorjaarskaart. Het afdrukje is een freebee en heb ik ingekleurd met mijn favoriete derwents. Verder nog een tekstje wat je gratis van het blog van Marianne kunt halen. Linkje van haar blog staat in het berichtje van 14 april hieronder. Zij heeft nog heel veel andere mooie gratis tekstjes. Deze is wel heeeel toepasselijk voor deze kaart.
Ik vond het een feestje om met dit thema aan de slag te gaan. Je kunt er lekker veel kanten mee uit en je eigen invulling er aan geven. Dat heb ik dus ook gedaan.

10 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend lief kaartje! Leuk dat je ook eens een digi van Saturated Canary hebt gebruikt. Je hebt mooie kleurtjes en prachtige details in je kaart verwerkt!

    Veel liefs,
    Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooi kaartje

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart is dit, de borderrand vind ik erg mooi! Deze freebie heb ik ook, maar nog niet eens gebruikt. Nou ja, komt nog wel. Bedankt voor je leuke berichtje n.a.v. de foto's op mijn blog. En dat jouw ouders binnenkort zelfs 60 jaar getrouwd zijn! Helemaal geweldig natuurlijk. Alvast een gezellige dag toegewenst!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gaaf kaartje Yvonne, en wat leuk de kleuren van je blog passen er ook bij. hihi. liefs lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk voorjaarskaartje! Leuke kleuren heb je gebruikt!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt Yvonne.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een supermooie lentekaart, dat schuren op dat coordinations cardstock geeft een heel leuk effect.
    En die memorybox mal blijft fantastisch mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schittterend kaartje, leuke digi.Is ook een mooie kleuren combi.

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow Yvonne wat een schitterende kaart, zulke mooie kleuren en wat leuk dat je mee doet met de challenge bij Scrap en MOre.
    liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ziet er prachtig uit bedankt voor je deelname bij scrap & more

    BeantwoordenVerwijderen