dinsdag 15 januari 2013

Heel iets anders dan jullie van mij gewend zijn.

Bij the dutch cardlovers hebben ze een leuk sketch. Ik had deze appel al enkele maanden geleden gemaakt en uitgeknipt maar verder nog niets mee gedaan. Deze sketch is er heel geschikt voor. Het papier is van jillibean soup en is zeker al wel een paar jaar oud. De appel heb ik gepoetst met distress inkt en het steeltje ingekleurd. ( het steeltje vind ik wat minder gelukt) verder een skeletblad waar ik ooit in het gulden tijdperk een heel pakje vol van heb gekocht. Deze heb ik met aslan bevestigd. Verder nog twee blaadjes gemaakt met een mal van Marianne design. Tenslotte het tekstje beterschap. Dit is mijn eerste berichtje van het nieuwe jaar. Het wil nog niet zo met mijn bovenrug/ nek dus kan ik weinig knutselen. Ik volg nu cecar therapie en ik mag niet te lang hetzelfde doen dus als ik wil knutselen moet het met de kookwekker. Zitten en liggen is eigenlijk op dit moment het grootste probleem. Ik ben het behoorlijk zat want ik sukkel al vanaf vorig jaar september. Er ligt nog een kaartje wat al af is dus binnenkort zal ik dit ook plaatsen. Tot de volgende keer. Groetjes van Yvonne.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart Yvonne en je zou zo in de appel bijten.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een erg leuke kaart. De appel is supermooi geworden, erg leuke uitwerking van de sketch. Balen dat het niet opschiet met je rug en nek. Niets zo irritant, dat je niet kunt doen wat je zou willen. Ik hoop voor je dat de therapie gaat helpen.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die appel schitterend, is net of er echt een hap uit genomen is, je kijkt zo in de appel, echt super gedaan Yvonne. Wat vervelend van je bovenrug en nek, ik hoop dat je gauw verbetering gaat voelen, want altijd pijn hebben dat lijkt me verschrikkelijk. Sterkte. (vroeg me trouwens af heb je ooit die antwoordmail van mij gehad, hoor het wel).
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk die appel! Die heb je heel mooi gedaan met inkt, het is net een echte! Erg leuke uitwerking. Dank voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is super geworden Yvonne! Moet mijn appel ook nog steeds doen, zit ergens in een doosje met de rest van de afdrukjes :)
  Wat betreft je rug, ik herken het helemaal, ik kan op dit moment ook weinig doen en als ik dan een half uurtje aan mijn bureau heb gezeten, weet je wat ik dan doe? Dan ga ik op de Wii en speel wat tennis, bowling enz. Zo kom ik weer een beetje in beweging.

  groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja iets heel anders, maar wel erg mooi, Yvonne!! Die appel lijkt wel echt!!
  Heel vervelend dat je nog steeds zo tobt met je rug, veel sterkte ermee!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie wat bewaard, heeft wat ;)
  Ik vind hem prachtig!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf die appel,leuk om die te verwerken op een beterschaps kaart. :) Jij ook sterkte trouwens met je rug/nek, ik hoop dat de therapie aanslaat.
  Leuk dat je meedoet met de DCL.

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een super mooie kaart, mooie appel ook. bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou werkelijk erg mooi gedaan! Veel sterkte en beterschap en hartelijk dank dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk hoor met die appel krijg er honger van. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen