vrijdag 25 januari 2013

Kaartje voor EKEF.

Dit kaartje heb ik speciaal voor Renata gemaakt. Zij kan vandaag wel even een opkikkertje gebruiken. Met het kaartje wil ik meedoen met Elke kaart een feestje. Zij willen dat je d.m.v. strookjes je eigen scrappapier maakt. Ik heb mijn strookjes (lees restjes) van de paperpad van basic grey hier voor gebruikt. Deze heb ik op kraft geplakt en verder de kaart aangekleed. Het is een soort landschapje geworden. De boom heb ik gemaakt met kurk wat wel een leuk effect geeft. Verder distressinkt gebruikt en de graspons. Ik hoop dat Renata het een leuke kaart vind.

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk gedaan, Yvonne!! Met deze strookjes heb je een mooie kaart gemaakt! En ik vind de border met de bloemetjes en grasrandje ook erg leuk!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Elke Kaart een Feestje!
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah, wat lief!! Natuurlijk vind ik hem mooi! Ben net thuis, Laura en Maarten hebben me opgehaald. Ga zo lekker mijn bedje in en hoop dan te kunnen slapen. Heb nog wel behoorlijk pijn, maar heb ook een Diclofenac meegekregen voor de nacht. Hoop dat ik me morgen wat beter voel.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend opkikkerkaartje heb je gemaakt voor Renata Yvonne, weet bijna wel zeker dat ze hem prachtig vindt. Super gedaan weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan, Yvonne!
  Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij EKEF!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat weet ik wel zeker dat ze je kaart leuk vindt! Ik vind 'm in ieder geval heel origineel en er geweldig uitzien. Leuk ook dat je met kurk hebt gewerkt.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen