woensdag 29 juli 2009

Nog meer wisteria.

Eindelijk weer eens een berichtje. Juli is op ons bedrijf een drukke maand dus heb ik veel gewerkt en een paar weken geen creatieve dingen gedaan. Maar nu heb ik weer 3 kaartjes gemaakt met wederom wisteria. Ik kan er geen genoeg van krijgen. De kleurencombinatie donkerpaars met lichtblauw zou ik niet snel bij elkaar zoeken maar met het papier van wisteria is het een mooie combinatie. Met de derwent potloden het stempelafdrukje ingekleurd. Dit had ik gekocht bij it's scraptime en lag er al van begin dit jaar. Een erg mooi afdrukje.
Mijn schoonzus is onlangs 50 geworden en dat was een mooie gelegenheid om een kaartje voor haar te maken. Er is geen stempel aan te pas gekomen. Op een strookje papier de tekst geprint. Een cirkel uitgesneden met mijn colluzelmal . De vlinder/libelle ( weet niet goed wat het is) van het stickervel wisteria opgeplakt. En nog een randje genaaid met de hand.

Het kaartje hieronder is gestempeld met een clear stempel van kars. Op dessinpapier gestempeld en uitgeknipt. De fiskars ponsen weer gebruikt. Bloemetje erbij en klaar is kees


1 opmerking:

  1. Hoi Yvonne,

    Leuk die kaartjes met Wisteria papier. Vooral die voor je schoonzus vind ik erg apart.
    Ik heb je reaktie nu wel ontvangen hoor. Bedankt voor het kijken.

    BeantwoordenVerwijderen