dinsdag 27 oktober 2009

Workshop bij simpel-scrappen
Afgelopen zondag heb ik een workshop gevolgd bij simpel-scrappen. Het onderwerp van die dag was vintage en er waren 3 verschillende workshops te volgen. Ik had me opgegeven voor de middelste workshop omdat dit voor mij het beste uitkwam met het reizen. Ik ben met de trein geweest ( lang leve het kruidvattreinkaartje) Wat we gingen maken was voor mij een verrassing ik wist alleen dat het met vintage te maken had. Het werd een superleuk tasje. Leuk om te maken en leuk weg te geven met een leuke inhoud of gewoon een leuk plekje geven in huis.
De groep voor ons had een leuke kaart gemaakt en de groep na ons maakte een hanger.
De supermooie stempel was van Tim Holtz en het papier van jillibean soup. De workshop kostte maar € 3,50 . De bloemen werden uitgeponsd en moesten we bewerken met onze vingers zodat ze een soort kerstroosidee kregen. Daarna heb ik ze nog gesponsd met distressinkt.
Het was een leuke dag. De winkel was ook super. Wat een uitzoek en zulke mooie dingen. Beslist de moeite waard om eens langs te gaan. Sorry voor de belabberde foto's maar mijn toestel heeft kuren.

1 opmerking:

 1. Via via op je blog terecht gekomen.
  We zijn provinciegenoten. Ik kom oorspronkelijk uit Kwadendamme en woon nu in Souburg.
  Geweldig leuk tasje is het geworden.
  Ik wil ook gaan beginnen met distress inkt, ben benieuwd.

  groetjes Adrina

  BeantwoordenVerwijderen