zondag 21 maart 2010

Het ei is gelegd.


Eindelijk dit kaartje klaar. Ik wilde meedoen met de challenge van de pixie cottage waar ze om de kleur groen vroegen. De dingen die ik wilde gebruiken lagen al een week klaar. Maar het kwam er maar niet van. Afgelopen week niet lekker geweest en de inspiratie was ver te zoeken. Gisteren eindelijk aan het kaartje begonnen en vanmorgen pas afgemaakt. Te laat voor de challenge maar ja er zijn ergere dingen.
De afbeelding heb ik gedownload van het blog van de Noorse Heidi. Vind het een geweldig mooi plaatje. Langs de rand van het dessinpapier heb ik stookjes geplakt met een soort fluwelen laagje erop. Geeft het kaartje wel iets sjieks. Verder nog een opgewerkt kantje. Bloemetje erop, met de takjespons nog wat takjes erbij en met de crealiesmal nog een witte swirl gemaakt. Het is een paas/verjaardagskaart geworden. 5 april ( pasen) hebben we 2 verjaardagen. Wel een toepasselijke kaart dacht ik zo.

At the blog of Heid I downloaded this beautiful image. Thanks for sharing this Heidi.

5 opmerkingen:

 1. Echt mooi geworden Yvonne! Leuk plaatje is het weer hé? Ik heb hem inderdaad ook opgeslagen, vond hem zo leuk. :) Gisteren heb ik ook zo'n mal van crealies gekocht, maar ik vind het nog knap lastig om die krulletjes eruit te peuteren hoor... heb je nog een goeie tip? groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaart Yvonne, je prentje is echt een lievie.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvonne,

  Wat een lief kaartje zeg! Lekkere frisse kleurtjes en wat een leuk plaatje!
  Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt.

  Groetjes,
  Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely card! Love your other cards as well:-) Heidi

  BeantwoordenVerwijderen