maandag 22 maart 2010

Verjaardagskaart voor Anette.


Ik heb vorige week een voor mij nieuw blog ontdekt wat ik erg inspirerend vind. Anette speelt graag met inkt en glimmermist. Daar houd ik wel van. Ze haakt schitterende bloemetjes en omdat ze 28 maart jarig is heeft ze een bloemetjescandy met uiteraard die mooie gehaakte bloemetjes. Je mag een kaart voor haar maken en linken met mister linky. Dus bij deze voor jou Anette.
Ik heb zo eens op haar blog rondgesnuffeld en volgens mij houd ze erg van vlinders. Omdat ik zelf ook gek ben op vlinders was deze kaart maken een feestje. Dit mooie plaatje heb ik ergens op een blog gedownload. ( sorry, ik weet niet meer waar.)
Ik wilde de kleuren van het plaatje teruglaten komen in de achtergrond. Met distressinkt een achtergrond gesponsd. Met de nestabilities een achtergrond voor het plaatje gemaakt. Het craftkleurige papier is afvalpapier dat de kranteboer in mijn brievenbus heeft achtergelaten. Daar zag ik wel wat in. Heb dit papier door de cuttlebug gehaald en dat gemat op een zwart achtergrondje. De basis van de kaart is ook zwart. De gesponsde correspondentiekaart doormidden gesneden en hierlangs met het ribbeltjeskarton van de koekjes van verkade een randje gemaakt met de fiskarspons want vlinders houden nu eenmaal van bloemen. Met de Martha Stewartpons nog een vlindertje uitgeponsd zodat je een silhouetvlindertje krijgt. Geeft wel een leuk effect en uiteraard de uitgeponsde vlindertjes ook weer gebruikt. Tekstje op de computer gemaakt. Ik hoop dat je hem mooi vind Anette. Het blog van Anette is http;//anettesscrapblog.blogspot.com

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart.
  Mooie kleuren heb je gebruikt.
  Heb je ook de link naar het blog van Anette, je maakt me nieuwsgierig.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een geweldig mooi kaart is dit!!
  Een fantastische combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg mooi geworden Yvonne... daar zal ze vast blij mee zijn! groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yvonne wat een mooie BIZONDERE kaart super groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen