maandag 26 april 2010

Weinig creativiteit in de polder.Momenteel ben ik niet zo creatief. Er wordt een nieuw dak op ons huis gelegd en dat geeft het nodige ongemak. Ik heb nog nooit zo veel stof gehad. Onder het oude pannendak hebben we vuilniszakken vol met mussennesten gehaald. Oude nesten want de laatste jaren zijn er niet meer veel mussen. Toen ik hier 23 jaar geleden kwam wonen kon je ze onder de pannen horen roefelen. Het dak is uit 1917 en zuinig dat ze waren werd er ook nog veel uit het vorige huis gebruikt. Het was hard tijd dat er iets gebeurde met lekkages en als het hard waaide had je het gevoel dat het boven ook een beetje waaide. Het wordt nu ook heerlijk geisoleerd. Maar eerst de troep. De zolder ook weer eens leeggehaald en dan kom je weer vanalles tegen. Wat verzameld een mens toch vanalles in zijn leven. Maar ook wel leuk . Ik heb vorige week nog een kaartje gemaakt met de stempel die Adrina mee had besteld voor mij uit Amerika. Ik vind hem zo mooi. De vlakken zijn best groot om in te kleuren.Pff dat wordt oefenen met distressinkt. Maar in mei gaan Adrina en ik op cursus daar gaan we vast veel van opsteken. Het papier voor het kaartje is behang van de gamma.
Tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne, je hebt het er maar druk mee! Zal straks wel lekker zijn als het geïsoleerd is. Wat heerlijk dat het al dagen droog is, je moet geen regen hebben als je dak eraf ligt. Veel succes verder!

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje.
  Succes met de verbouwing.
  Wij zijn bij mijn dochter bezig, die gaat het nest verlaten, bijna klaar en dan hier nog pffffff.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje is weer er mooi,Nu is het vast veel werk het dak maar het word vast heel mooi!Veel succes met alles wat er bij komt.groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi leuk kaartje veel succes met je verbouwing wat een werk dag jopie

  BeantwoordenVerwijderen