zondag 23 mei 2010

workshop gevolgd bij Angelique.


Gisteren samen met Adrina naar Angelique geweest om de workshop inkleuren met distressinkt te volgen. We hebben dit boekje gemaakt waarin we alle kleuren overzichtelijk in hebben staan en allerlei handige tips uitgeoefend met verschillende technieken.( alles met 1 kleur of juist met meerdere kleuren over elkaar heen) Was erg leuk om te doen. Ik heb nog nooit zo lang achter elkaar gekleurd en ik had tegen Adrina gezegd op de terug weg dat ik die dag niet meer ging kleuren maar gisterenavond toch nog de voorkant van het boekje gekleurd en vanmorgen verder afgewerk. Hij is iets anders geworden dan het voorbeeld van Angelique. Het was erg leuk en de moeite waard om vanuit Zeeland naar Brabant te komen.
Het blog van Angelique heet www.mijnkaartenhoekje.blogspot.com
Ik heb er veel van opgestoken.

6 opmerkingen:

 1. Hij is echt heel erg mooi geworden Angelique! Ik mag volgende week een workshop gaan volgen voor mijn copics bij Nicole. Heb er heel erg veel zin in!

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg mooi geworden zeg!!fijne dag groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit! Lijkt me erg leuk zo'n workshop, misschien ga ik ook nog wel eens :) groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit, mooi ingekleurd.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yvonne
  Dus toch maar even afgemaakt, nou hij ziet er super uit en je hebt het heel mooi ingekleurd. En het was weer erg gezellig bij Angelique. Ik ben gelijk volger van je geworden en als je wilt mag je bij mij ook langs komen

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi yvonne

  je boekje ziet er leuk uit!!

  ik heb die van mij bijna klaar!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen