zaterdag 19 januari 2013

Trots.

Hoi allemaal, als eerste wil ik zeggen dat ik in de top 3 ben beland met mijn kaartje in het berichtje hieronder. Daar ben ik best wel trots op. Er waren 53 deelnemers en het ging niet met random maar ze zijn echt beoordeeld door het DT- team dus dat maakt het nog leuker. Helaas ging de prijs aan me voorbij want de mooiste was het niet maar een terechte winnaar was Berdien die had, vond ik zelf ook, de allermooiste kaart gemaakt. Het kaartje wat ik vandaag voor jullie heb, is al enkele weken geleden ingekleurd met de derwents. Het is mijn eerste kerstkaart van het nieuwe jaar. Op zich bijzonder want meestal begin ik er pas in november mee en afgelopen jaar heb ik er bijna geen gemaakt. Ik ben er niet helemaal tevreden mee want ik heb de randen van het afdrukje gepoetst met tea dye distressinkt en dat valt me eigenlijk tegen maar ik had geen zin om het nog te veranderen het zat bovendien ook nog eens muurvast. Het afdrukje heb ik gekregen. Bedankt hiervoor!!!! Vind dit de mooiste magnolia van de kerstserie.

9 opmerkingen:

  1. ooh wat leuk Yvonne, bijna in de prijzen. hij is ook echt heel mooi. fijn weekend liefs Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist het, je appelkaart was dan ook een toppertje, zo mooi die appel, zei je toen al zo echt lijkt het. Gefeliciteerd met je top 3 plekkie. En dan nu deze kaart ik vind hem juist helemaal geweldig geworden, dat je de randen hebt gepoetst met tea dye distressinkt vind ik juist mooi. Ik vind de kleuren ook helemaal super geworden en prachtig ingekleurd. Een toppertje Yvonne.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Yvonne, gefeliciteerd met je top-3 plekkie bij DCL. Erg leuk bedacht en gemaakt met die appel.
    En nog bedankt voor jouw leuke reactie op mijn blog !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Yvonne, gefeliciteerd met je derde plek! Helemaal verdiend hoor! Ook dit kaartje is weer helemaal top! Je zou nog met een wattenstaafje wat chalk langs de rand kunnen aanbrengen, hoef je hem niet voor los te maken. Maar voor mij hoeft het niet hoor, hij is zo ook mooi!

    gr. Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met de top 3!! Ik had het al gezien vanmorgen! En terecht dat ie in de top3 staat, want het is echt een prachtige kaart! En deze kaart ook weer Yvonne, al ben je er zelf niet tevreden over. Ik vind hem prachtig!!!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je top drie plekkie! Het is an ook een hele mooie originele kaart! Deze is ook prachtig! Mooie kleuren en een schattige Tilda! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat je in de top 3 bent beland bij DCL, het is dan ook een erg leuke kaart: gefeliciteerd dus! Ook deze kaart vind ik erg mooi, vooral de stempel: je hebt Tilda met haar bloemen echt prachtig gekleurd. En dat je niet tevreden bent over de rand: ik vind het kunnen hoor :)

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heey yvonne,

    een heel lief kerstkaartje is het geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd is ook een prqchtig kaartje.

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen