donderdag 14 maart 2013

traditionele kleuren.

Deze kaart gemaakt voor Magnolia christmas challenges. Wil ik hem plaatsen staat er collection closed terwijl er toch echt boven staat 14 maart tot 17.00 en het is 16.15. Balen dus. Heb hem expres vanmiddag nog afgemaakt en ondanks dat ik al weken weinig inspiratie heb was ik best wel tevreden. Papier is een mix van Basic grey, maja design en magnolia. Maar het combineerde wel goed. Ingekleurd met derwent en het kransje met best wishes is een freebie van Inger Harding. Deze doet het altijd zo leuk. Lekker de besjes en blaadjes een beetje inkleuren. Verder nog de magnlia poinsetta gebruikt als bloem en nog een magnolia doohickey voor de blaadjes. Verder nog een MS pons.

6 opmerkingen:

 1. Oh dat is echt balen Yvonne, zit je een schitterende kaart te maken voor de challenge, is die al gesloten, maar gelukkig kunnen wij er wel van genieten, want ik vind hem helemaal prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvonne, je bent al verder dan mij met je kerstkaarten. Heb er nog geen gemaakt en ben het ook nog niet van plan, hihi. Hij is hartstikke mooi geworden en tja, te laat voor de challenge maar zeker op tijd voor de kerst! En nog een voordeel je bent toch weer even lekker bezig geweest, voor de tuin was het toch geen weer deze week :)

  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kerstkssart. Erg mooi gemaakt. De besjes op de ronde mal erg mooi gedaan. Groeten Triojntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht van een kerstkaartje, Yvonne! In ieder geval heb je al wel weer een kaartje klaar voor de kerst!

  Hugs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ik ook wel eens gehad: zit je je te haasten om de kaart nog af te krijgen ben je toch nog te laat, balen, maar niks aan te doen.
  Je kaart is hartstikke leuk geworden: mooi DP en leuke stempel. Ik doe even niet meer aan kerst, heb die freubelspulletjes voorlopig even opgeruimd.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen