donderdag 28 maart 2013

Verjaardagskaart met vlaggetjes.

Deze kaart heb ik gemaakt voor het vriendinnetje van onze jongste zoon. Zij wordt vandaag 17 jaar. Ik had afgelopen zaterdag de vlaggetjes van Joycrafts gekocht en wat zijn ze leuk. Er zit een rilrandje aan zodat je ze makkelijk aan een touwtje vast kunt maken. Het touwtje is een stukje van een kaartje wat aan nieuwe kleren hing. Mijn scrappersoog zag er wel wat in en zie hier het resultaat. Verder papier van Authentique gebruikt en ik heb weer eens wat geembosd.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je "schoondochter" Yvonne en wat heb je een prachtige kaart voor haar gemaakt, die zal ze zekers te weten schitterend vinden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje! Hier zal ze wel blij mee zijn! Wat zijn ze leuk he die vlaggetjes van Joy? Ik heb toevallig vandaag ook een kaartje gemaakt voor de vriend van Laura, die is volgende week jarig. Heb heel veel zin in dinsdag! Heb al lekker gesnuffeld in mijn catalogus en wat leuke dingetjes uitgezocht. Heb ook nog een stempelset van SU 2de hands gekocht. Erg leuk!

  Fijn weekend!
  Veel liefs,
  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne,
  wat een beauty! Dat papier vind ik zo mooi, heb het ook nog liggen!!!
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke kaart heb je gemaakt! Zo'n vlaggetjesmal is erg handig, wil ik ook wel :) De stempel is ook helemaal passend voor die mooie leeftijd.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen