donderdag 7 januari 2010

Blogcandy bij Angela.


Op het blog van Angela kun je op een orginele manier meedoen aan een candy. Zij is zondag jarig en iedereen die haar een kaart stuurt maakt kans. Zij zoekt de mooiste kaart uit en die wint. Ik doe niet vaak mee maar dit vind ik wel orgineel en mede omdat ik Angela heb ontmoet op een workshopdag bij simpel-scrappen waar zij op een leuke manier workshops gaf. Dacht ik daar ga ik eens aan mee doen. Meer informatie op haar site www.angiessscraps.blogspot.com
Als je mee wilt doen moet je een mailtje naar haar sturen dan krijg je een mail terug met haar adres. Mijn kaart is op de post maar ik ga hem nog niet plaatsen voordat ze hem heeft ontvangen. Ik kan wel een tipje van de sluier oplichten want ik heb deze week 2 kaarten gemaakt met het Wisteriapapier van basic grey. Dat blijf ik prachtig papier vinden. Het kaartje wat het niet is geworden zie je in dit berichtje.
Ingekleurd met derwentpotloden. Tekststempeltje is van Aud. De swirl is van mijn nieuwe mal die ik bij de Kreahoek op ons dorp heb gekocht. Deze is van crealies en erg leuk. Het kaartje voor Angela post ik eind deze week als ik zeker weet dat ze het heeft ontvangen.

1 opmerking:

  1. Hey Yvonne,

    Mooie kaart hoor! Heb natuurlijk de rest niet gezien, maar voor mij heb je al gewonnen. LOL! Ben namelijk dol op paars!

    gr. Renata

    BeantwoordenVerwijderen