woensdag 3 februari 2010

Baby's


Is het geen schatje? De nieuwe babystempel van Eline Pellinkhof. Schattige babytjes en ook clearstamps met leuke babyteksten in het nederlands. Vanaf 1 februari te koop. Ik kon ze niet weerstaan hoor. En aangezien er een baby op komst is in de familie heb ik gelijk een goed excuus om babykaartjes te maken.
Papier komt bij de kreahoek vandaan en heet Ella giraffes/ aninmal crackers van making memories. De baby is ingekleurd met distressinkt.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne
  Hij is inderdaad erg leuk!!!
  Leuk met dat papier.
  In kleuren met distressinkt heb ik nog niet gedaan, ga het ook eens proberen.groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Yvonne leuk een baby kaartje vooral als er een baby opkomst is in je omgeving kan je je hobby beoefene groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een schatje.
  Ik vond de knipvellen van Eline altijd al leuk... Nu komen er ook nog eens stempeltjes bij die ik natuurlijk ook moet hebben.
  En een babykaartje met zo'n plaatje is altijd een welkom kaartje ;o)

  groetjes,
  carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog eens komen kijken... Maar nu viel ineens het kwartje in jouw tekst... bij de kreahoek. Dus nu nog eens gekeken en jij komt gewoon bij mij uit de buurt ;o)
  Maar inkleuren met Distress Ink is inderdaad oefenen, maar oh zo mooi vind ik. Nu nog 12 nieuwe kleuren erbij en dan is de verzameling weer compleet :o)

  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen